FOTO, VIDEO: Završena blokada kružnog toka, poljoprivrednici se vraćaju do Sajma

Poljoprivrednici koji već drugi dan protestuju u Novom Sadu blokirali su danas kružni tok kod Šangaja, ka auto-putu Beograd-Subotica.
FOTO, VIDEO: Završena blokada kružnog toka, poljoprivrednici se vraćaju do Sajma
Foto: 021.rs

Blokada je trajala oko sat vremena. 

Blokirali su veći deo kružnog toka i ulaz u Novi Sad je gotovo onemogućen, dok vozači koji dolaze iz pravca Novog Sada uspevaju da zaobiću blokadu i da nastave ka auto-putu. Mileta Slankamenac kaže za 021.rs da će večeras biti organizovan sastanak udruženja na kom će biti odlučeno da li će se nastaviti blokade, da li će se organizovati radikalniji vid blokada ili će biti postignut sporazum sa Vladom.

Na terenu je bila i saobraćajna policija, koja je preusmeravala ljude na alternativne pravce.

Na početku blokade više vozila prešlo je preko zelene površine kako bi izbegli zaustavljanje, a više vozača zaustavilo se kako bi se raspravljali sa poljoprivrednicima koji blokiraju saobraćaj.

Poljoprivrednici su krenuli danas oko 16.45 od Novosadskog sajma ka kružnom toku kod Šangaja i Kaćkoj petlji.

U protestnu vožnju, a potom blokadu, krenulo je 50, 60 traktora koji su se ka planiranoj lokaciji kretali kroz Ulicu Novosadskog sajma, preko Bulevara oslobođenja, Kisačke i Partizanske ulice.
 
Saobraćaj u ovim delovima grada bio je usporen, ali ne u potpunosti blokiran.
 
 
Poljoprivrednici koji protestuju su danas, oko sat i po vremena, blokirali Bulevar Mihajla Pupina.
 
Zatvoren je bio deo raskrsnice Bulevara Mihajla Pupina sa ulicama Modene i Žarka Zrenjanina, kao i kod Doma zdravlja, na rakrsnici sa Ive Lole Ribara i Sonje Marinković.
  • Vladan

    19.05.2023 12:01
    @Jovo

    Imaš i ti svoju skupštinu u Sarajevu pa si ipak ovde.
  • Jovo

    17.05.2023 21:06
    Sta oce
    Smaraju koje njima dozvolimo da blokiraju puteve nekidu pred skupštinu svoju
  • He,he

    17.05.2023 20:42
    He,he
    Botovi dobili zadatak da posy kontru! He,he provaljeni ste! Ide pola NS za BG u Petak i de da vidim ko ce da nas zaustavi..?! He,he….

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti