Pokret socijalista o tvrdnjama POKS-a: Odavno im mesto na političkoj deponiji

Pokret socijalista naveo je da je POKS "kancer vlasti koja je preporodila Novi Sad".
Pokret socijalista o tvrdnjama POKS-a: Odavno im mesto na političkoj deponiji
Foto: 021.rs

Oni napominju da je toj partiji odavno mesto na političkoj deponiji.

"Pokret socijalista se nebrojano puta oglašavao i zahtevao da POKS bude isključen iz vlasti u Novom Sadu. I onda, kao i sada smo tvrdili da je ova stranka kancer vlasti koja je preporodila Srpsku Atinu. Stranka koja je godinama parazitirala na vlasti ispumpavanjem novca iz budžeta grada sada kada više nije u mogućnosti da finansira luksuzan i lagodan život svojih funkcionera, javno pokazuje strah od onog što je neminovno i što je bilo logično, a to je smetlište istorije i politička deponija, a svi časni i pošteni članovi davno su napustili POKS", poručili su u Gradskom odboru Pokreta socijalista Novi Sad, odgovarajući na tvrdnje POKS-a.
Podsetimo, POKS je ranije danas saopštio da su radnici koji su odbili da idu na miting SNS-a u Beogradu premešteni da rade na deponiji, ne otkrivajući o kojem broju radnika je reč.
 
Predsednik POKS-a Dragoslav Mihailović rekao je da direktor "otvoreno preti radnicima da će, ukoliko ne pređu u SNS, raditi na deponiji, a zatim dobiti i otkaz". Poslanik Pokreta obnove Kraljevine Srbije u Skupštini Vojvodine Novak Maksimović, ekonomista po zanimanju, za 021.rs je rekao da su ga premestili na deponiju kada je odbio da pređe u vladajuću stranku. On je poručio da je zbog toga tužio firmu za mobing. 
 
Rukovodstvo JKP "Čistoća" za 021.rs je demantovalo tvrdnje Pokreta obnove Kraljevine Srbije.
 
Podsetimo, koalicija između SNS-a i POKS-a raskinuta je u februaru ove godine, nakon sednice o Kosovu u Skupštini Srbiji. Ubrzo su usledile ostavke POKS-ovaca na funkcije u gradskoj vlasti i preduzećima, nakon čega je više od 120 članova ove stranke prešlo u SNS.
 
POKS je tada optužio SNS da su njihovim članovima zapretili otkazima ukoliko ne pređu u vladajuću stranku.
  • Ne bih rekao

    16.06.2023 10:09
    Po svim istraživanjima, vrtoglavo je porastao rejting Državotvornoj koaliciji među kojima je i POKS. Razlog porasta njihovog rejtinga je Francusko-Nemački plan koji oni će da odbace i to im je program.
  • Dragan D

    16.06.2023 08:45
    Istina je drugačija
    I jedni i drugi ste odavno na deponiji skraćeno nazvanoj SNS...
  • A3

    16.06.2023 07:22
    Prioritet
    Što se deponije tiče, tamo bi prvo trebali da budu bačeni nazadnjaci i socijalisti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti