Lansirana prva novosadska internet televizija

Velikom žurkom u Radio kafeu sinoć je označen start prve novosadske internet televizije koja se nalazi na adresi www.021web.tv.

Velikom žurkom u Radio kafeu sinoć je označen start prve novosadske internet televizije koja se nalazi na adresi www.021web.tv.

U rep koncertu autorskog tima i video premijeri uživali su mnogobrojni Novosađani koji su ispunili prostor kafea u Miletićevoj 45, ujedno ostavljajući svoje lične poruke u kabini "Web ventila".

Web TV nije klasičan televizijski program koji građani mogu da gledaju na mnoštvu kanala, već sadrži inovativne i autorske sadržaje na kojima će moći da se vide aktuelna dešavanja drugačije predstavljena. "Namera nam je da pratimo sve teme koje smatramo da su značajne za građane, uključujući i veoma ozbiljne, ali da to činimo na naš prepoznatljiv satiričan i komičan način.", kaže član tima Ivica Milarić. Jedan od sadržaja je i "Web ventil", sasvim nov proizvod na internet tržištu koji sadrži video-poruke građana koje se svakodnevno ostavljaju u diskretnoj kabini opremljenoj za snimanje u Radio kafeu.

Inače, posetioci novog portala 021web.tv mogu od sada da 24 sata dnevno vide unutrašnjost i aktivnosti u redakciji Radija 021 i Radio kafea.

  • Smorena

    19.11.2011 19:14
    od svega i svacega
    Nesto mi ovo bezveze... Zasto da gledam goste u Radio caffe-u? Ili jos gore, zasto mene neko da gleda, dok sam u Radio caffe-u? :) U redu ako ima nekih desavanja, ali ovo je bezveze.
  • nada

    18.11.2011 06:32
    PRIJATNO JOVANE !!!
  • abadon

    17.11.2011 17:29
    ovaj.. ok
    super sve ali ovo izgleda kao video nadzor... baj d vej, kamera u kafeu vise "uslikava" neku kutijetinu. aj dobro... u svakom slucaju, nadam se da cete krenuti da pravite pravi tv program... nadam se i da ce biti bolji od radio programa koji je malko chucno u zadnje vreme... ziveli

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti