Miličić organizuje koncert za borbu protiv Batenove bolesti

Humanitarni koncert za decu obolelu od Batenove bolesti biće održan na Spensu 27. novembra.
Humanitarni koncert za decu obolelu od Batenove bolesti biće održan na Spensu 27. novembra. Koncert organizuje naš proslavljeni košarkaš Darko Miličić, koji je već u nekoliko navrata pomagao lečenje Zoje, Strahinje, Alekse i Luke, a u Americi ima osnovan Fond za borbu protiv ove opake bolesti.

Miličić priznaje da je teško bilo pripremiti ovakav događaj, jer su mnogi odbili da pomognu. "Bilo je problema, puno njih nas je odbilo, nisu hteli da pomognu...Poslednja tri meseca pokušavamo da organizujemo koncert, ali ćemo na kraju uspeti, za šta zahvalnost dugujem predstavnicima Grada i izvođačima koji su se odazvali. Svi ćemo se potruditi da uradimo najbolje", navodi Miličić dodajući da će on lično otkupiti određeni broj karata i podeliti ih ljudima koji žele da dođu na koncert, ali nisu u mogućnosti.

Majka male Zoje, Bojana Mirosavljević zahvalila se u ime svih porodica Gradu i Darku Miličiću na organizaciji humanitarnog koncerta, ističući da je u ovoj velikoj borbi svaka pomoć dobro došla. "Ne znamo šta nas još čeka, da li je to još jedan odlazak u Kinu ili u Ameriku na lečenje, ali svakodnevni lekovi i terapije dok se oporavljamo kod kuće su zaista skupi i nema tih reč kojima možemo da opišemo koliko smo zahvalni na svemu", kaže Bojana.

Na koncertu će nastupiti "Frajle", "Garavi sokak", "Apsolutno romantično", trubači koji prate "Balkaniku" i zvezde "Granda". Cena ulaznica je 800 i 1.000 dinara, a sva sredstva koja budu prikupljena od prodaje karata ići će za podršku rada Udruženja građana za borbu protiv retkih bolesti kod dece "Život". (D.B)

  • Andrla

    19.11.2011 08:05
    Samo tako
    Bravo Darko, čuo sam od drugih da si uvek hteo da pomogneš i neka te ne brinu zluradi komentari... ti znaš, mi znamo i svima pričamo koliko si pomogao.
    Samo napred!
  • 18.11.2011 13:58
    Dajte spisak tih koji nisu hteli da pomognu.
  • milanko

    18.11.2011 13:17
    I drugi daju samo se ne slikaju toliko kao milicic. Mislim da daje novac iz pravih pobuda a ne zbog samo reklamiranja da se ne bi toliko slikao.
    To za njega nisu veliki novci (mada onom kojem treba pomoc jesu) i uvek pokrene akciju nakon neke svoje nepromisljenosti. Ima dosta sportista i muzicara koji daju novac, ali od toga ne prave reklamu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti