NS saobraćaj: Radari na Bulevaru Evrope, kod Knez petrola, na Iriškom vencu...

Pratite saobraćaj u Novom Sadu ovog petka, 23. juna na 021.rs - od gužvi i zastoja do radara.
NS saobraćaj: Radari na Bulevaru Evrope, kod Knez petrola, na Iriškom vencu...
Foto: 021.rs
Gužve, zastoje i radare možete prijaviti na 060 0 100 200. Informacije o saobraćaju i slušajte na Radiju 021, na 92,2 MHz i radio021.rs.

Pridržavajte se ograničenja i poštujte saobraćajna pravila.

12.30 - Patrola je na Bulevaru Evrope, posle kružnog toka.

12.20 - Patrola stoji ispod mosta u Primorskoj ulici.

11.40 - Radar kod Knez petrol pumpe iz pravca Rumenke prema Novom Sadu.

09.15 - Radar na Bulevaru Evrope, iz pravca Bulevara patrijarha Pavla, prema Šeratonu.

09.06 - Radar je na Iriškom vencu, pravac ka Novom Sadu.

08.58 - Radar je postavljen kod kružnog toka u Veterniku, smer ka Futogu.

08.20 - Na Čenejskom putu pre nadvožnjaka, u pravcu Novog Sada, postavljena je patrola.

07.26 - I dalje su u toku radovi na sanaciji odrona u levoj traci na državnom putu I B reda broj 21, deonica Novi Sad – Irig, Iriški venac. Saobraćaj se odvija desnom saobraćajnom trakom u dužini od 150 metara.

07.19 - Radar je i na Temerinskom putu, prekoputa "Sunca".

07.10 - Radar se postavio na Bulevaru cara Lazara, prekoputa Baletske škole. Kod Kurjaka u Futogu je policajac na motoru.

06.50 - Počeli su radovi na delu Bulevara oslobođenja, zbog čega su autobusi na liniji 7B promenili trasu na potezu od Narodnog fronta do Bulevara cara Lazara. Prva faza radova trajaće do 3. jula. U tom periodu na snazi je privremena zabrana odvijanja saobraćaja u desnoj kolovoznoj traci, u smeru od mosta ka železničkoj stanici. Saobraćaj će se odvijati dvosmerno u suprotnoj kolovoznoj traci, sa ograničenjem brzine na 30 km/h.

Podsećamo da je turbo kružni tok otvoren, te se saobraćaj na uglu Bulevara cara Lazara i Fruškogorske odvija redovno.
 
GSP je prešao na novi, letnji režim saobraćaja. On podrazumeva redukciju pojedinih polazaka (poput đačkih) i ukidanje linije broj 25. Detaljne izmene pogledajte OVDE
 
Takođe, GSP je pomerio početne stanice nekoliko linija sa Potkovice kod Železničke stanice jer su u Potkovici postavljeni punjači za električne autobuse. Detaljnije pogledajte OVDE.
 
U toku je popravka kolovoza na Bulevaru Jaše Tomića. Privremena zabrana saobraćaja u levoj kolovoznoj traci, na deonici od Bulevara oslobođenja do Ulice Jovana Hranilovića biće na snazi do 26. juna. Zbog ovih radova autobusi na linijama 7A, 10, 11B, 14, 41, 42, 43, 51A i Aptiv će voziti po izmenjenoj trasi, a opširnije o tome čitajte OVDE.

Podsećamo i da je u toku rekonstrukcija vrelovoda u Futoškoj ulici. U prvoj fazi raskopava se kolovoz, zelena površina, biciklistička staza i trotoar u Futoškoj ulici, od kućnog broja 54 do raskrsnice sa Ulicom Nikole Tesle. Saobraćaj je obustavljen u levoj kolovoznoj traci (do parne strane Futoške ulice), a odvija se dvosmerno u desnoj kolovoznoj traci. Ovaj deo radova bi trebalo da bude završen do 17. jula.

  • Savica

    23.06.2023 07:50
    A kamioni prolaze kroz centar Kamenice...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".