Apolo bez struje zbog duga Novosadske televizije

Tržnom centru "Apolo" juče je isključena zajednička struja.

Tržnom centru "Apolo" juče je isključena zajednička struja.

Kako se saznaje u "Elektrovojvodini", do isključenja je došlo zbog neizmirenih računa Novosadske televizije, koja je jedini dužnik u tržnom centru.

Prema rečima zakupaca lokala, ovo se ne dešava prvi put, a za RTV u "Elektrovojvodini" kažu da je reč o dugovanju za dva meseca potrošnje, što iznosi 282.000 dinara. Kako navode u tom preduzeću, struja će biti uključena, a sa Novosadskom televizijom biće naknadno postignut dogovor o izmirivanju računa.

  • Miki

    18.11.2011 17:13
    @ Novinarka
    Hteo sam samo da kažem da je taj bilbord trebao da se uradi mnogo-mnogo bolje. To je gradska televizija zar ne? Deca i studenti koja rade dizajn na crno koristeći gotove "template" bi bilbord bolje rešila za sitne pare. Ono je strašno gledati. Ne predstavlja ta reklama samo televiziju već i Novi Sad i šta govori nekome sa strane? Da je ovde provincija, na žalost...
  • nema deda mraza

    18.11.2011 14:10
    -
    e nadam se da ce i njih da sklone sa sbb-a.

    dosadi mi ona kuknjava oko kanala 9.
  • Novinarka

    18.11.2011 09:37
    @ Miki

    Dragi Miki. Ne treba da privuče nikog da gleda,već da upozna građane(gledaoce) da na tv-u ne rade samo "lica koja se slikaju" i vide putem kamere,već da stoji mnogo ljudi iza programa. Mislim da se Novosadska televizija značajno popravila kada je program u pitanju,ali naravno uvek može bolje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti