Klover proširuje delatnosti u Petrovaradinu

Američka kompanija Klover, koja se bavi reproizvodnjom i reciklažom  mobilnih telefona i kertridža za štampače, planira da proširi delatnosti u fabrici TRS u Petrovaradinu, najavili su rukovodioci Klovera.

Američka kompanija Klover, koja se bavi reproizvodnjom i reciklažom  mobilnih telefona i kertridža za štampače, planira da proširi delatnosti u fabrici TRS u Petrovaradinu, najavili su rukovodioci Klovera.

"Klover ima projekat da proširi svoju delatnosti na reproizvodnju elektronskih uređaja na višem tehnološkom nivou, uz primenu savremenih i ekološki odgovornih industrijskih reciklažnih rešenja", saopšteno je nakon sastanka rukovodstva Klovera sa predsednikom Vlade Vojvodine Bojanom Pajtićem. Kako se navodi, na taj način stvoriće se potreba za nekoliko stotina novih radnika, posebno inženjera mašinske i elektro struke.

Kompanija Klover je u avgustu ove godine kupila preduzeće TRS, jedno od vodećih evropskih reproizvođača toner-kertridža za laserske štampače, čija se gotovo kompletna produkcija izvozi.

  • @PantaLaki

    18.11.2011 12:07
    a jos vise od njihove plate potrosi pajticev sluzbeni vozac grejuci se u sluzbenom audiju, dok ceka svoga vojenog shefa
  • PantaLaki

    18.11.2011 09:18
    Baš lepo...
    ... samo zanim me jedna stvar? Da li se gospodin Pajtić raspitivao kada gospoda planiraju da "prošire" plate radnicima. Ljudi u toj firmi rade pod strašnom presijom. Nema priče,wc-a,gledanja sa strane i slično... To sve za nekih 18.000 - 20.000 mesečno. Pa to gospoda sa slike, zajedno sa g Pajtićem potroše za jedno veče u kafiću... katastrofa!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti