Grejanje skuplje od decembra

Gradsko veće je prihvatilo zahtev "Novosadske toplane" da grejanje poskupi za 7,5 odsto.

Gradsko veće je prihvatilo zahtev "Novosadske toplane" da grejanje poskupi za 7,5 odsto.

Nova cena bi trebalo da važi od 1. decembra, odnosno veći će biti računi objedinjene naplate koji stižu u januaru. Grejanje će se ubuduće plaćati 92,07 dinara, a cena tople vode biće 286,49 dinara.

Iz Toplane se više puta moglo čuti da upravo 92 dinara smatraju ekonomskom cenom grejanja, piše Dnevnik. List navodi da će, nakon poskupljenja, građani Novog Sada plaćati najskuplje grejanje u poređenju s drugim velikim gradovima u Srbiji. U Beogradu je grejanje jeftinije tri dinara po metru kvadratnom.

Poslednji put grejanje je poskupelo pre godinu dana, kada je cena korigovana za čak 30 odsto.

  • Ela

    24.11.2011 12:43
    beciste@gmail.com
    Muka mi je više od ovih lopova iz vlasti i javnih preduzeća. Njihova veličanstva su toliko visoko iznad nas, običnih smrtnika, da im nije ni na kraj pameti da će i njihovi džepovi biti prazni kada mi, koji ih punimo, pomremo od gladi i hladnoće. Ne nadam se više ni izborima, jer oni svi mogu jedni sa drugima kada su pare u pitanju, pa će biti, ako treba, i nemogućih koalicija, a mi ćemo se pitati kako smo to opet izabrali one koji nam zatežu omču oko vrata. Jedino rešenje bi bilo da svi mi nezadovoljni (a mi smo većina, zar ne?)glasamo za JEDNU (ne dve, ne pet)partiju, ako se pojavi neka koja nema veze sa postojećom korumpiranom vlastelom. Samo, gde je ta nova partija? Hoću da živim kao slobodan čovek, a ne kao rob o čijoj sudbini odlučuju bahati vlastodršci.
  • Bla Bla

    23.11.2011 20:43
    Ovako bahati mogu da budu samo oni koji su sigurni da ce jos 4 godine da vladaju.Garant su sve dogovorili,Svi jedni na druge do izbora a posle toga koalicija pa udri opet 4 tuzne godine.E pa od mene Fuj preko celog glasackog listica
  • 25

    23.11.2011 07:50
    A SECAM SE DA JE JEDNOM MILOSEVIC REKAO:"PRAVICETE VI MENE OD BLATA", A JA SE SMEJALA, VISE SE NE SMEJEM A VOLELA BIH DA SE SMEJEM.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti