Pojedini građani više od 24 sata bez struje nakon nevremena

Zbog nevremena koje je zadesilo Novi Sad, delovi grada bili su bez struje, a pojedini je i dalje nemaju - 24 sata kasnije.
Pojedini građani više od 24 sata bez struje nakon nevremena
Foto: S.K.

Građani javljaju da nemaju struje u delovima Telepa, Sajlova i Detelinare.

Zbog drveta koje je palo, više ulica u Futogu je bez struje. U Dunavskoj ulici više od 24 sata nema struje, javljaju nam građani, a dodaju da im niko od nadležnih nije pomogao.
 
Bez struje su i delovi Begeča, Čelareva, Sremske Kamenice i Petrovaradina.
Pojedini građani nam javljaju da bezuspešno pokušavaju da dobiju Elektrodistribuciju Novi Sad.
 
Danas popodne su se oglasili i odgovorili za 021.rs da su angažovali sve raspoložive kapacitete, kako bi posledice nevremena bile sanirane u najkraćem mogućem roku.
 
"Veliko nevreme, praćeno olujnim vetrom, jakom kišom i grmljavinom, koje je sinoć pogodilo Novi Sad pričinilo je znatnu štetu na pre svega nadzemnim vodovima u Novom Sadu i okolini, i izazvalo je značajan broj kvarova. Sve raspoložive ekipe Ogranka Elektrodistribucije Novi Sad odmah su izašle na teren i intezivno i bez prestanka, tokom noći i današnjeg dana rade na saniranju štete i kvarova na distributivnoj mreži, i to u najkraćem mogućem roku. Od jutros su im se na ovom poslu pridružile i ekipe podizvođača", napominju za 021.rs u Elektrodistribuciji Novi Sad.
 
Dodaju da je obnavljanje napajanja otežano i činjenicom da je, zbog posledica nezapamćenog nevremena, na pojedinim delovima potrebno praktično graditi novu niskonaponsku mrežu.   
 
Za sada nema informacija kada će ovi delovi grada i prigradskih naselja dobiti struju.
  • Dezree

    23.07.2023 19:30
    Petrovaradin bez struje
    Mi u Petrovaradinu smo bez struje već nekoliko dana.
    Niko se na telefone u EPS u ne javlja.
    Sramota.
    Kakva je ovo gradska vlast???
    Gora situacija nego za vreme bombardovanja..
  • Zemlja čudesa

    21.07.2023 06:37
    Ali...
    ...zato će uredno stići računi za struju sa "angažovanom snagom", "naknadom za merno mesto" i, naravno, TV pretplatom.
  • Besan električar

    21.07.2023 06:29
    Delovi Veternika od srede uveče bez struje!Navodno,nismo prioritet.I ovde ima male dece,svi imamo frižidere i zamrzivače.Pozdrav za eps i ministarku đedović.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti