Od Maje Gojković preleteli u DS i SPO

U Skupštini grada, došlo je do nove promene odnosa snaga među partijama.
U Skupštini grada, došlo je do nove promene odnosa snaga među partijama.

Nekadašnji odbornici Narodne partije, Dragoslava Živkov Šaponja i Nenad Simeunović, pojačali su redove demokrata u Skupštini grada, pa će od petka zvanično biti deo odborničke grupe "Za evropski Novi Sad". Takođe, odbornica Udruženja građana "NS blok", a nekada stranke G17 plus, Vera Kopicl, od petka će u gradskom parlamentu delovati u okviru odborničke grupe Srpskog pokreta obnove, kaže šefica odborničke grupe te partije, Branka Bežanov.  

"Vera Kopicl će postati zamenica odborničke grupe SPO, koja će ukupno imati četiri odbornika i aktivno raditi na ostvarivanju naših usaglašenih, zajedničkih ciljeva. Najvažniji cilj nam je suštinska decentralizacija sistema gradske uprave kroz formiranje novih gradskih opština, kao funkcionalnih jedinica lokalne samouprave", kaže Branka Bežanov. Ona dodaje da zbog ove promene ne očekuje probleme s koalicionim partnerima iz Ujedinjenih regiona Srbije, odnosno G17 plus.

Podsetimo da su Dragoslava Živkov Šaponja i Nenad Simeunović proletos isključeni iz Narodne partije, zbog, kako je u toj stranci navedeno, pokušaja da organizuju puč. Tako sada odbornička grupa Ujedinjenih regiona Srbije u gradskom parlamentu ima devet umesto 12 odbornika. (D.S.)

  • Mirko

    28.11.2011 07:32
    Ja poznajem obojicu
    Znam da su pametni i obrazovani ljudi. Nisu se hteli baviti glupostima pa su zato presli.
  • Shanker

    26.11.2011 21:59
    iihihih jel ovo Hik odbornica velika poklonica shanka i blagodeti istog :)
  • pasenog

    26.11.2011 09:26
    praznik mimoze
    Ne vidim u cemu je problem ako su Simeunovic i Delic pasenozi. To je bas dobar primer uzajamnog postovanja. Mislim da bi mnogo negatvnije bilo recimo da ste naveli kao primer, kako su njih dvojica organizovali u gradu, recimo praznik mimoze....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti