Roditelji zasad odustali od prijave uprave škole

Roditelji dece koju je pre nekoliko dana izujedao pas u dvorištu Osnovne škole "Desanka Maksimović" u Futogu najverovatnije neće podnositi prijavu protiv direktora i školske uprave.
Roditelji dece koju je pre nekoliko dana izujedao pas u dvorištu Osnovne škole "Desanka Maksimović" u Futogu najverovatnije neće podnositi prijavu protiv direktora i školske uprave.

Kako prenosi Novosadska televizija, na sastanku Saveta roditelja, Školskog odbora i člana Gradskog veća za obrazovanje Nemanje Starovića zaključeno je da direktor i uprava škole nisu krivi za taj incident, mada će se sačekati kompletan izveštaj inspekcije rada, policije i zdravstva.

Zbog najavljenih tužbi, Starović je najavio novi sastanak sa roditeljima povređene dece, jer smatra da to ne doprinosi pronalaženju rešenja za bezbednost učenika.

  • Lala_Neznanov

    24.11.2011 07:19
    Ček, Ček
    Zaključili su mada će sačekati izveštaje inspekcije rada, policije i zdravstva.

    "Roditelji zasad odustali od prijave uprave škole"

    Ni to se ne radi tako. Prijaviš pa odustaneš, ako moraš a ne da odustaneš od prijave.

    Ma ima da ih tuže. I školu i sve koje mogu... od šintera do gradonačelnika.
  • miki

    24.11.2011 06:33
    naravno
    Pa, pas ne napada nikad prvi, pogotovo sto je ovo bio skroz zdrav pas. Nazalost, deca koja je napao verovatno nisu ta koja su ga maltretirala, nego neka starija, a on napao ovu neduznu decu.
    Licno, ako se ne zna sta ce biti sa tim psom, nudim se da ga primim kod sebe, garantujem da se nista nece desiti i da ce to biti normalan pas.
  • 23.11.2011 17:47
    Sasvim se slažem da treba da odgovaraju svi odgovorni za to što se pas nalazio na ulici. Međutim, interesuje me da li će biti ispitani navodi da su deca takođe zlostavljala psa i da li će neko za to odgovarati?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti