Štrand i gradski parkovi i dalje zatvoreni nakon olujnog nevremena

Gradsko kupalište Štrand i dalje je zatvoreno za posetioce nakon olujnog nevremena koje je pogodilo Novi Sad pre nedelju dana.
Kako navode iz "Gradskog zelenila" za 021.rs, radovi na sanaciji štete i u parkovima, kao i u celom gradu i prigradskim naseljima su i dalje u toku.
"Informacije o otvaranju Štranda i parkova za posetioce biće objavljene čim se steknu uslovi za bezbedan boravak posetilaca", dodaju oni.

Podsetimo, Štrand i većina parkova u gradu zatvorena su za posetioce nakon olujnog nevremena koje je pogodilo Novi Sad 21. jula. Gradske službe već nedelju dana rade na sanaciji štete, koja je velika.

  • Jelena

    28.07.2023 23:52
    Strand
    Ja zaista ne znam zasto se vlasnici lokala na strandu ne organizuju i sami urede oko svojih lokala.
    Jasnonje da gradsko zelenilo inace ne radi nista. Ali sada je svuda haos i ima mnogo da se radi. Ne pravdam ih.
    Ali sta novosadjani cekaju? Da uvek neko drugi umesto njih pokosi i njihovo dvoriste? Do sad je svako mogao oko svog lokala da stvari dovede u red i pola posla bi bilo odradjeno.
    Nema nam bolje dok uvek cekamo da neko drugi radi umesto nas samih.
  • Vesticara

    28.07.2023 15:44
    Organizacija
    Sto nisu angazovali komunalnu policiju da pomaze i ovako nista ne rade. Mogli su i ove steanacke JKP parking. Kad mogu da ih nateraju na mitinge mogli su i da nesto doprinesu gradu i gradjanima
  • /

    28.07.2023 14:55
    /
    dunavski park ce otvoriti za ledenu sumu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".