Kamp "Stopama prvih botaničara" za srednjoškolce: Tri dana učenja o prirodnim naukama i botanici

Edukativno-naučni kamp "Stopama prvih botaničara" za srednjoškolce održaće se od ponedeljka, 31. jula, do srede, 2. avgusta, u Sremskim Karlovcima.
Kamp "Stopama prvih botaničara" za srednjoškolce: Tri dana učenja o prirodnim naukama i botanici
Foto: 021.rs
Ovaj kamp već 14 godina organizuje Pokret gorana Novog Sada, u saradnji sa Prirodno-matematičkim fakultetom.
Cilj je da, kroz sadržajan trodnevni program, učenici srednjih škola sa područja Novog Sada unaprede svoje znanje iz prirodnih nauka, sa osvrtom na botaniku, da unaprede praktične veštine i razumeju prirodu na bolji način.
Kamp će se održati u Ekološkom centru Radulovački u Sremskim Karlovcima.
 
Aktivnosti će biti organizovane u Dvorskoj bašti, Karlovačkoj gimnaziji i na obali Dunava.
 
Edukatori i predavači na kampu su naučnici, profesori i doktoranti Departmana za biologiju i ekologiju, kao i edukatori Pokreta gorana Novog Sada.
  • Milica

    28.07.2023 20:16
    lepo
    Odlično što će se perspektivni mladi botaničari kroz sadržajan program upoznati sa mnogo naših autohtonih biljnih vrsta kojima obiluju Karlovačka gimnazija, Dvorska bašta i obala Dunava. Odličan izbor terena naših eminentnih stručnjaka sa PMF-a.
  • Petar

    28.07.2023 19:29
    Lepa
    Lepa tredicija i saznanje da uvek ima Mladih koji žele da stiču nova znanja !
  • Jovan

    28.07.2023 16:41
    Bas lepo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".