VIDEO Obišli smo najbrže gradilište u NS: Na Trgu Komenskog rekordnom brzinom "niče" luksuzna zgrada

U rekordnom vremenu nikla su četiri sprata novog luksuznog stambeno-poslovnog objekta u urbanoj zoni Trga Komenskog u Novom Sadu, što je svojevrsni rekord u brzini kvalitetne novogradnje.

Investitor ovog novog objekta na Grbavici, za koji vlada ogromno interesovanje, je renomirana novosadska kompanija "Prezident"

Prodaja stanova je u toku, a zbog izuzetne brzine realizacije projekta budući stanari će se useliti ranije.

Konkretno, kako je vidljivo na ovom gradilištu, u periodu od juna do kraja jula izgrađena su četiri sprata od ukupno Po+P+3+2Pk, a radnici kažu da su uspeli da postave kompletnu krovnu konstrukciju.
 
 
Inače, kako je 021.rs pisao, gradnja je počela u aprilu, a rok za završetak predviđen je za jun 2024. godine. Zbog povećanja brojnosti radnika na gradilištu i izuzetne brzine, posao će biti završen čak pola godine pre predviđenih rokova.
 
Više od 40 radnika vredno radi na izgradnji u novoj urbanoj zoni Grbavice, ušuškanoj u okruženju koje je potpuno opremljeno za moderan, porodični ili individualan život. 
 
 
Prodaja stanova je uveliko u toku, a zbog velikog interesovanja potencijalni vlasnici trebalo bi da se aktiviraju što pre.
 
Zašto se tako brzo gradilo?
 
U nameri da izgradnja prođe što efikasnije u vremenu kad je Trg Komenskog obuhvaćen i drugim radovima, "Prezident" je uposlio znatno više građevinaca. Efikasnim radom u maksimalno bezbednim uslovima, poštujući sve zakonske obaveze, tim građevinskih radnika već početkom jula izlio je poslednju ploču. 
 
 
Odatle su radovi samo dobili novu brzinu, na radost budućih stanara ovog luksuznog, komfornog objekta sa bogatom ponudom različitih struktura stanovanja.
 
Poslovni objekat, kako smo pisali, obuhvata kvalitetne i pažljivo planirane stanove i poslovne objekte - biznis prostore od 45 kvadrata i sve do dupleksa od 118 kvadrata neto površine.
Kompletna ponuda svih stanova i poslovnih prostora nalazi se OVDE.
 
Potrebne informacije dobićete pozivom na brojeve 021/661-61-79 i 063/475-786.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti