Novi napad na sajt ombudsmana

Grupa kosovskih hakera ponovo je, juče, oborila sajt pokrajinskog ombudsmana.

Grupa kosovskih hakera ponovo je, juče, oborila sajt pokrajinskog ombudsmana.

Na sajtu su postavljena obeležja albanske nacionalne zajednice i nacionalističke poruke.

Upad na sajt ove institucije, gotovo istovetan onom u septembru, prijavljen je Odeljenju za visokotehnološki kriminal MUP-a, a sajt pokrajinskog ombudsmana biće osposobljen u najkraćem roku, kaže se u saopštenju.

  • PC

    03.02.2012 19:26
    Drzavne sluzbe
    I ja radim u jednoj drzavnoj sluzbi u sektoru IT-a. Nemam komentra za strucnost.
    Princip je sedeci. Sef dodje i od 10 glupih ideja izabere najgluplju i onda insistira na njoj. 10 glupih ideja je poteklo od njegovih konsultanata. Nakon nekog vremena sve dodje u corsokak i onda se angazuju firme iz sektora IT po politickoj osnovi. Kad i to dodje u corsokak onda te firme angazuju ponovo nas i plate nam za to ili se projekat ukine.
    Genijalno.
    Svaki strucnajk u IT sektoru treba da svoje znanje da na berzu, a ne da ga bespotrebno koristi u drzavnim sluzbama. Vecina ljudi koji rad u sektoru IT-a u drzavnim sluzbama ima znaje o informacionim tehnologijama manje od moje cerke od 6 godina.
    Politicka sramota.
  • Bojan

    01.12.2011 00:43
    Ko vam je kriv?
    Ne cudi me uopste sto nam obaraju sajtove. Umesto da angazuju neke srpske hakere da im se brinu o sigurnosti, oni se oslanjaju na nekog prosecnog fakultetliju koji zna osnove i koji je na to mesto upao preko debele veze!
  • JA-

    30.11.2011 18:12
    I treba
    treba da ga uniste i onako nicemu ne sluzi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti