VIDEO Novi Viking izazov, prijave u toku: Trka na Vršačkom bregu, a glavna nagrada - put u Norvešku

Trkači i trkačice spremni za novi jesenji izazov na otvorenom mogu da se prijave za novu, treću fazu Viking Challenge 2023 - Vršački breg izazova, koji se 28. oktobra događa na Vršačkom bregu.

Organizator izazova, norveški brend najkvalitetnije obuće "Viking", s tradicijom dugom više od 100 godina, obezbedio je neverovatan nagradni fond vredan čak tri miliona dinara - a svi učesnici su potencijalni dobitnici.

Ovih 10 kilometara trail trke biće odličan test izdržljivosti za one koji bi bili spremni da se takmiče i na Polar noćnom polumaratonu u Tromsu u Norveškoj, što je prva nagrada u okviru bogatog fonda norveškog brenda "Viking" za Viking Challenge 2023 ligu.

Nagrade na svakoj trci, pa i na Phase No. 3 - Vršački breg su: odlazak na neku od trka u Norvešku za dva nova člana Viking running team Serbia, SeaBird design norveški kajak, vikend za dve osobe u Oslu, Viking obuća vrhunskog kvaliteta, kao i premium norveški omega-3 proizvodi za jak imunitet.
 
Podršku Viking Challenge pruža ambasada Kraljevine Norveške u Srbiji i kompanija "Norway House", ekskluzivni uvoznik i distributer Viking obuće i organizator Viking Challenge, dok je tehnički organizator trke vršački atletski klub VAK 1926.
 
Učesnici "Viking Challenge 2023" izazova prethodno su se oprobali u trkama na Phase No. 1 - Stražilovu i Phase No.2 - Bukulji, a najuspešnija četiri takmičara su otputovali u Norvešku na maraton u Bergen, 27. aprila 2023. godine, kao i maraton u Stavengeru 26. avgusta. Ostvarili su neverovatne uspehe kao članovi prestižnog Viking running team-a. 
 
Pobedu na maratonu u prelepom Stavangeru je 26. avgusta, u konkurenciji sa više od 300 takmičara iz celog sveta, odneo upravo član Viking running team Serbia Đuro Borbelj, istaknuti srpski sportista, prvak Srbije u maratonu i vodnik iz Sombora, dok je zapaženi uspeh ostvarila srpska reprezentativka u trail trčanju, kao i članica Viking running team Serbia Ivana Živković u trci na 5 kilometara. 
 
Kako je bilo srpskom Viking running team-u u Stavangeru pogledajte u narednom snimku.
 
 
Sledeća trka u "Viking Challenge 2023" je trail trka na 10 kilometara na lepom Vršačkom bregu 28. oktobra. Prijavite se postanite Viking, a prijavite i svoju vikinšku ekipu od četiri člana. Svaki takmičar je pokriven polisom osiguranja, koja je uključena u cenu startnine.
 
Više o nagradama
 
Viking obuća sinonim je za kvalitet. Iz ženske, muške i dečije kolekcije odaberite za sebe ili svoje bližnje neverovatne komade koji su sada na sniženju i pripremite se za svake vremenske uslove. U toku je i dalje specijalna letnja akcija sa 33-55 odsto popusta do kraja septembra ili isteka zaliha. Specijalni dodatni popust od 10 odsto važi ako se odlučite na plaćanje platnim karticama preko internet prodavnice.
 
Prijavite se na sledeću trku Viking Challenge 2023 Phase No. 3 - Vršački breg i osvojite fenomenalan norveški kajak. Svi norveški kajaci SeaBird design projektovani su za okean, tako da možete uživati u njima bilo na moru, reci ili jezeru.
 
Garancija na sve kajake važi pet godina, a Norway House Shop nudi i svu prateću opremu za vašeg novog "ljubimca" kako biste bili spremni za bilo koju dnevnu ili višednevnu avanturu. Svaki takmičar na Viking Challenge trci je potencijalni dobitnik kajaka, kao i drugih mnogobrojnih nagrada. 
 
Deo životnog stila Norvežana, koji su navikli na fizičku aktivnost na vodi, svakako su kajaci. Postaju sve popularniji i kod nas, a niko ih ne pravi bolje od SeaBird Designs - pogledajte ih u akciji.
 
Takođe, jedna od mnogobrojnih nagrada na Viking Challenge 2023 trkama su i dobro poznati premium omega-3 proizvodi za celu porodicu. Omega-3 masne kiseline esencijalne su za naše zdravlje i njihovi benefiti su decenijama unazad poznati iz naučnih istraživanja - bolje pamćenje, stanje mišića, kose, kože, noktiju, poboljšanje nivoa krvnog pritiska i mnogo toga još dobijate redovnom konzumacijom kvalitetnih norveških omega-3 masnih kiselina.

Učestvujte u Viking izazovu i imaćete jedinstvenu priliku da postanete član Viking trkačkog tima ili osvojite neku od fenomenalnih nagrada.

Obezbedite svoju startninu na vreme OVDE.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".