"Soko" iz Novog Sada stao u Zemunu: Putnicima rečeno da izađu i pročitano im kuda idu autobusi

Voz "Soko" koji je iz Novog Sada za Beograd krenuo u devet časova zaustavio se u Zemunu.
"Soko" iz Novog Sada stao u Zemunu: Putnicima rečeno da izađu i pročitano im kuda idu autobusi
Foto: 021.rs

Kako za 021.rs kaže Novosađanin koji je putovao ovim vozom, stali su u Zemunu iz nepoznatih razloga.

Putnicima je rečeno da izađu iz voza i da sačuvaju karte radi refundacije troškova. Tom prilikom im je rečeno da se nalaze u Zemunu i pročitane su im autobuske linije koje saobraćaju tim delom.

Na sajtu "Srbijavoza" okačeno je nekoliko saopštenja, ali ne i zbog čega je došlo do zastoja.
 
U 9.48 je navedeno da je došlo do prekida saobraćaja u stanici Zemun koja za posledicu može imati otkazivanje pojedinih vozova i kašnjenja.
 
Nakon toga je postavljeno obaveštenje da je došlo do izmene saobraćaja na novosadskoj pruzi, te da vozovi koji u 10 i 10.15 časova neće saobraćati, dok voz koji je iz Novog Sada krenuo u 09.36 časova, staje u Zemunu.
  • Danka vragolamka

    22.09.2023 08:39
    Presedanje
    Meni su savetovali da iz Novog Sada idem Sokolom do Beograda i tamo sacekam voz za Crnu Goru! Ali bi se provela kada bih morala traziti autobus za Prokop i ko zna da li bih stigla voz za Bar. Sigurniji mi je autobus. Na moju zalost jer najvise volim putovati vozom. Ali ne po Srbiji!
  • Soko

    21.09.2023 23:59
    Super voznja
    Ja sam bila u tom vozu.Odmah su mogla vrata da se otvore i ko je zeleo mogao je odmah da izadje sto sam ja i ucinila.Receno nam je da je sistem problem i sve je bilo u redu.
    Svaki dan putujem tim vozom i prezadovoljna sam.Tako da nemate argument da pisete negativno.A uostalom svuda moze da se desi zastoj.Hvala masinovodjama sto su zaustavili voz.
    Provozajte se prvo pa onda komentarisite.Zaista je korisno i veoma prakticno.
    Srecan put svima koji budu probali voznju.Mozete popiti kafu,jesti.Svi su ljubazni,cisto je.Fenomenalno
  • noname

    21.09.2023 21:43
    treba biti pismen
    Još niko nije primetio jednu krupnu Nacionalnu Srpsku pravopisnu grešku u ispisu naziva imena na vozu nije СОКО nego je COKO латинићно slovo "K" se razlikuje od ћирилице "К". Tako da se promena slova Ц u Coko (za Cokola nikad čuo). Čak je i ovde jedan od dokaza kad pišete Komentar latinično slovo "K". Ako mi ne verujere imate Word i proverite :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".