Otvoren novi PerSu market u Novom Sadu: Brojni proizvodi na sniženju

U Novom Sadu je svečano otvoren 174. PerSu market.

Ovo je ujedno deveti objekat ovog domaćeg trgovinskog lanca na teritoriji Novog Sada. Nalazi se na Bulevaru kralja Petra I 52, donoseći Novosađanima posebno iskustvo kupovine. 

Komšije na otvaranju bile su u prilici da uživaju u domaćim proizvodima i vojvođanskim ukusima. Ponuda je bila široka, a tu nije bio kraj iznenađenjima, na kasi su mogli da ostvare popust na datu kupovinu u iznosu do 50 odsto.
 
"Ovaj objekat predstavlja moderno uređen, premium market u koji je utkana duša Vojvodine. Prostire se na više od 200 kvadratnih metara i sadrži bogatu ponudu od preko 3.000 artikala, domaćih i stranih brendova. Osim po izgledu, ovaj PerSu market se ističe specijalnom ponudom i uslugom. Novosadskim komšijama na raspolaganju je bogata ponuda gotovih domaćih jela i salata, ali i sveže pečen hleb i pecivo kao iz bakine rerne. Sveže meso proverenog kvaliteta svakodnevno stiže pravo sa salaša, a PerSu komšija će ga besplatno ispeći po meri svojih komšija. Za one u žurbi na raspolaganju su super sendviči i voćni miksevi, dok je kutak zdrave hrane tu za sve one koji vode računa o ishrani kao i uvek sveže voće i povrće iz PerSu pijace", poručuju iz PerSu marketa.
Otvarenje 174. PerSu marketa predstavlja veliki uspeh za ovu kompaniju i potvrdu njenog stalnog rasta i razvoja. PerSu ostaje posvećen svojoj misiji da bude prvi izbor potrošača pružajući im najbolje proizvode, usluge i iskustvo kupovine. 
 
Iz tog razloga PerSu marketi su snizili redovne cene na više od 5.000 proizvoda. Ova hrabra odluka ima za cilj da ublaži uticaj inflacije na kućni budžet i da omogući svima pristupačne cene za osnovne potrepštine. 
 
Cene su snižene prosečno i do 30 odsto. Da biste ih lakše pronašli, proizvodi sa sniženim cenama su jasno obeleženi crvenom bojom i oznakom "Uvek SuPer cena". Posetite novi ili najbliži PerSu market i uživajte u povoljnim cenama i kvalitetu koji su postali sinonim za ovaj domaći trgovački lanac.
 
PerSu marketi, već 26 godina, posluju kao maloprodajni format u okviru akcionarskog društva BB Trade. Trgovačku delatnost obavljaju u 174 maloprodajna objekata na teritoriji Vojvodine i Beograda. Ponosni su član Domaćeg trgovačkog lanca – DTL, koji danas objedinjuje 14 trgovačkih preduzeća, preko 770 maloprodajnih objekata i 6.500 zaposlenih na teritoriji Srbije. 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".