Crna raskrsnica konačno dobija semafor

Raskrsnica na uglu Bulevara Jaše Tomića i Pariske komune, na kojoj se često dešavaju saobraćajni udesi, uskoro će dobiti semafor.  
Raskrsnica na uglu Bulevara Jaše Tomića i Pariske komune, na kojoj se često dešavaju saobraćajni udesi, uskoro će dobiti semafor.

Predsednik Saveta Mesne zajednice "Omladinski pokret", Marko Mirković, kaže za Radio 021 da iz te mesne zajednice već duže vreme ukazuju na potrebu postavljanja semafora na raskrsnici koja važi za jednu od najopasnijih u gradu. "Jako puno starijih osoba i dece prelazi tu raskrsnicu. Prethodni saveti koji su vodili mesnu zajednicu nisu uspeli to da izdejstvuju. Ne znam razloge, ali ovo je za nas jako velika stvar", kaže Mirković.

Prema nekim ranijim pokazateljima, na ovoj raskrsnici je u proseku svakog meseca dolazilo do udesa. Iz Mesne zajednice "Omladinski pokret" apeluju na vozače i pešake da svojim odgovornim ponašanjem i poštovanjem saobraćajnih propisa doprinesu da ova, ali i druge raskrsnice u gradu, budu bezbedne za sve učesnike u saobraćaju. Gradske vlasti planiraju da do kraja godine postave semafore i na rаskrsnici Bulevаrа oslobođenjа i Vojvođаnske ulice, Novosаdskog putа i Dunаvske ulice u Veterniku, kao i Ive Lole Ribаrа i Novosаdske u Futogu.

Podsetimo da je dvanaestogodišnji David Dobrijević poginuo krajem jula prošle godine kada ga je na pešačkom prelazu na uglu Vojvođanske i Bulevara oslobođenja usmrtio motociklista. Na istom mestu je u aprilu ove godine teško povređen Novosađanin Vojin V. kada je na njega naleteo šleper. Pedesetpetogodišnja R.S. poginula je nedavno na Bulevaru Jaše Tomića, kada je na nju naleteo BMW. (D.S.)

  • BLOK

    12.12.2011 10:09
    Ako želite pobijediti u trci, morate prvi proći kr
    Sad se pokojni premijer verovatno okreće u grobu. Da ga nisam lično upoznao verovatno bi i mene doveli u zabludu.
    To sa trutovima možeš na sebe da primeniš. Ja i pričam o neradu. Pa valjda je propust u organizaciji BLOK žurke dovoljan pokazatelj ko je TRUT.
    COJU je verovatno ujeo jedan od TRUTOVA pa se čovek zarazio.
  • SAMO NAPRED!

    11.12.2011 16:49
    Coja78
    Svaka čast momcima i devojkama iz mesne zajednice! Mene ovakve prazne kritike ne mogu da prevare, a tu trutovsku politiku mogu da prodaju nekome drugom. Ovakvi poput Bloka i njemu sličnih najbolje je opisao Djindjić-
    "...i krenuo po Srbiji da ogovara pčele radilice, mrzovoljan, podgojen, ljut, uvređen, ništa mu ne valja. Ne rade dovoljno, te pčele radilice.
    Ima TRUT primedbe. Njega da pitaju, radili bi još više. Srecom niko ga ne pita.
    Počeo je da traži krivce zašto se tako loše živi u Srbiji, kad on u svom kabinetu, u svojoj toploj košnici smislio bi on mnogo dobrih recepata ali neko drugi da vuče kola umesto njega, a on da sedi na tim kolima."
  • BLOK

    09.12.2011 09:46
    @Jaja
    Nekako me ne čudi da ti nije jasno. Da li ima nešto da ti je jasno :)))))
    Ja jesam puno stvari realizovao i još uvek realizujem svoje ideje. Jedino što ne radim je hvalisanje i potkradanjem tuđih ideja i dela.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti