FOTO, VIDEO: Do Nove godine novi kružni tok

Kružna raskrsnica koja dva nova bulevara povezuje s Bulevarom cara Lazara i Ulicom cara Dušana, biće otvorena za saobraćaj do kraja godine.

Kružna raskrsnica koja dva nova bulevara povezuje s Bulevarom cara Lazara i Ulicom cara Dušana, biće otvorena za saobraćaj do kraja godine.

V.d. direktorka Zavoda za izgradnju grada, Mirjana Dejanović, kaže da smanjenje saobraćajnih gužvi, te bolja povezanost Limana, Telepa, Novog naselja i Adica, jesu glavni razlozi izgradnje Somborskog bulevara.

"Somborski bulevar smo započeli 2009. godine, uradili smo prvu deonicu od Futoške ulice do Jožefa Atile. Ove godine smo započeli, a do kraja kalendarske godine završavamo i drugu deonicu u dužini od 790 metara. Znači, do kraja godine ovde će se spojiti tri bulevara - Bulevar Evrope, Somborski bulevar i Bulevar cara Lazara", kaže Mirjana Dejanović.

Ova investicija vredna je skoro 330 miliona dinara, a radovi su povereni kameničkom preduzeću "Put-invest". Od mesta na kojem se ukrštaju tri bulevara, trebalo bi da se izlazi na most čija je izgradnja u planu, a koji bi trebalo da bačku stranu grada poveže sa Sremskom Kamenicom. (D.S.)

Ovu vest u satiričnoj verziji 021web.tv tima pogledajte ovde.

 

Kružna raskrsnica koja dva nova bulevara povezuje s Bulevarom cara Lazara i Ulicom cara Dušana, biće otvorena za saobraćaj do kraja godine.

 

V.d. direktorka Zavoda za izgradnju grada, Mirjana Dejanović, kaže da smanjenje saobraćajnih gužvi, te bolja povezanost Limana, Telepa, Novog naselja i Adica, jesu glavni razlozi izgradnje Somborskog bulevara. „Somborski bulevar smo započeli 2009. godine, uradili smo prvu deonicu od Futoške ulice do Jožefa Atile. Ove godine smo započeli, a do kraja kalendarske godine završavamo i drugu deonicu u dužini od 790 metara. Znači, do kraja godine ovde će se spojiti tri bulevara – Bulevar Evrope, Somborski bulevar i Bulevar cara Lazara“, kaže Mirjana Dejanović.

 

Ova investicija vredna je skoro 330 miliona dinara, a radovi su povereni kameničkom preduzeću „Put-invest“. Od mesta na kojem se ukrštaju tri bulevara, trebalo bi da se izlazi na most čija je izgradnja u planu, a koji bi trebalo da bačku stranu grada poveže sa Sremskom Kamenicom.

 

  • -

    07.12.2011 13:59
    -
    pa ta raskrsnica je na telepu a ne na limanu
  • Jo

    06.12.2011 16:21
    dzoki@nsgmail.com
    Mogle bi kladionice grdne pare da zarade kad bi ubacili u svoj program.Npr.koje javno preduzeće će prvvo da raskopa tu ulicu,u čijim programima se za ovu godinu ne nalazi rekonstrukcija te ulice,ko je zaboravio da postavi cevi,pa kablove,pa grejanje,voda,struja.Kako bi nekog za ovo u Kini vijao streljački vod.3 miliona evra za brat bratu posao od 800 hiljada.Ali idu izbori a za izbore se valja spremiti.Zato se sade drva od 20 hiljada.A nije li dotični koji se zove gradonačelnik onomad rekao kako je bulevar evrope prva saobraćajnica u gradu gde je sve komplet uradjeno.A ceo bulevar rsakopan i stavljaju okiten cevi.
  • Marko

    06.12.2011 13:49
    GC1-GC2
    Uređen je kej a neko je yaboravio da pre toga treba povezati crpnu stanicu (GC-1) kod Radničke ulice sa GC-2 kod starog Žeželjevog mosta. Kolektor je minimalnog prečnika 2500 mm. znači jedan omanji tunel što znači da za neku godinu dosta toga što je urađeno treba raskopati. Pa dokle više da se struka ne pita ništa a da Rodni i Vita don korleone rasipaju naše novce i sebi uzimaju masnu proviziju. Pitanje prioriteta, cene koštanja sadnica, rasvete koja se na volšeban način i naprasno rekonstruiše po ceni od 700 miliona dinara a troškove će mo plaćati mi i naša deca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti