Uređuje se kej: Počinju radovi od "Mornarice" do Štranda

Pripremni radovi duž Sunčanog keja započeti su na delu od "Mornarice" do Štranda.
Uređuje se kej: Počinju radovi od "Mornarice" do Štranda
Foto: Grad Novi Sad
Radovi na keju realizovaće se fazno, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena, a završetak se očekuje do kraja godine.
Ministarstvo turizma i omladine finansira realizaciju projekta Uređenje sportsko-rekreativnog kompleksa duž keja u Novom Sadu u iznosu od 127 miliona dinara.
U okviru tog projekta biće realizovani radovi na zameni obloge od tartana uz delimičnu popravku ivičnih elemenata i podloge, u dužini od 4,1 km staze za trčanje na Sunčanom i Beogradskom keju, od kanala DTD do "Mornarice" u Novom Sadu.
 
Teren za mali fudbal na Sunčanom keju dobiće novu travu i rekvizite, a biće izvedeni radovi i na popravci ograde i zameni sigurnosnih mreža. 
 
Ugovorom su obuhvaćeni i radovi na dva teniska terena na kojima će se izvršiti liniranje, kao i radovi na dva dečija igrališta koja se nalaze kod Veslačkog kluba "Danubius" na kojima je planirana zamena podloge i rekvizita.
 
Na dve teretane na otvorenom u neposrednoj blizini kompleksa "Đačkog igrališta" biće izvedeni radovi na postavljanju nove sigurnosne podloge, kao i postavljanje novih rekvizita.
  • Goca

    01.10.2023 07:01
    Pogledajte prvi deo tartana do mornarice koji su uradili. Nisu pocupali travu koja je nikla uz ivicu pa su tartan stavili preko nje i na tim mestima je vec popucao i viri trava...
  • Samo pitam

    30.09.2023 20:05
    127 miliona dinara- 4,1 km tartana, veštačka trava na terenu za mali fudbal i sigurnosne podloge u teretani na otvorenom?
    1,1 milion evra?
    1 km tartana = 200-250.000 evra?
    1 m = 250 evra?
  • Joka

    30.09.2023 18:21
    Baš sam razmišljao, da li tužiti Grad zbog povrede na delu tartan staze prema Kanalu? Prednji ukršteni ligament kolena. Rupa do rupe.
    Dođeš u Srbiju, ni da trčiš ti uslove nemaš. Napredno. Cccccc.
    Čuvajte se.
    Pozdrav svim dobrim ljudima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".