Poliklinika "Cardios" na novoj lokaciji: Duplo veći prostor za najbolju zdravstvenu uslugu

Stručnjaci novosadske Poliklinike "Cardios" na usluzi su pacijentima na novoj adresi, u većem i udobnijem prostoru.

U 250 kvadrata u okviru stambeno-poslovne zgrade "Vojvođanka", Poliklinika "Cardios" u ponudi ima usluge iz oblasti interne medicine, radiologije, pedijatrije, kao i ultrazvučne preglede i dijagnostiku.

Na raspolaganju su vam iskusni internisti - kardiolozi, gastroenterolozi, hematolozi, pulmolozi, nefrolozi i drugi specijalisti kojima pacijenti poveravaju brigu o svom zdravlju.

"Cardios" je kroz godine uspeo da izgradi reputaciju za kvalitetnu uslugu, sa vrsnim stručnjacima u Novom Sadu. Na čelu sa našim poznatim kardiologom dr Nikolom Agbabom, oformio se stručan tim lekara specijalista, medicinskih sestara i pomoćnog osoblja koji obavljaju sve potrebne preglede kako bi pacijenti bili zadovoljni i zdravi.
 
Sa preseljenjem na ugao Futoške ulice i Mikole Kočiša, usluge postaju bolje i granaju se dalje, a svi zaposleni - ali i pacijenti, imaće neku vrstu novog početka.
 
Cardios je prethodno svoje usluge pružao u zgradi na visokom prizemlju, ali je poliklinika u novom prostoru u prizemlju, sa liftom koji vodi do galerije i uz izuzetno olakšane uslove za kretanje teže pokretnih pacijenata.
 
Moderni, otvoreni prostor za boravak i čekaonica idu u korak s vremenom i biće zanimljiv doček u Polikliniku, naročito za mališane.
 
Veći broj ordinacija znači bolja, lakša organizacija medicinskog i ostalog osoblja, a pacijenti i zaposleni mogu da računaju na prostran parking u okviru prostora poliklinike.
 
 
Blizina Kliničkog centra Vojvodine dodatna je prednost "Cardiosa" i čini ovu polikliniku još pristupačnijom za pacijente. 
 
Iako se prostorije menjaju, kvalitet usluge i najsavremenija oprema ostaju deo vrednosti Poliklinike "Cardios". 
Posetite vašu Polikliniku "Cardios" na uglu Futoške i Ulice Mikole Kočiša, ulaz iz Mikole Kočiša. Detaljne informacije o poliklinici i njenom timu stručnjaka saznajte na zvaničnom sajtu OVDE, pozovite 065/27-000-31 ili dođite lično.
 
Akcije i novosti pratite na Fejsbuku i Instagramu.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti