Kursevi koji se isplate: Kako do znanja i veština iz oblasti nege i lepote?

Bez ikakve sumnje, biznisi koji su fokusirani na negu i lepotu u procvatu su širom Srbije. Pravo je vreme da završite odgovarajući kurs i pokrenete svoj posao.
Kursevi koji se isplate: Kako do znanja i veština iz oblasti nege i lepote?
Foto: Pixabay
Kozmetičari, šminkeri, frizeri, masažeri, kao i profesionalci za manikir, pedikir i trajnu šminku ne brinu mnogo i dugo o poslu.

Bilo da vas zanimaju tretmani vrlo popularnim hijaluronskim filerima, profesionalno šminkanje, manikir, tetoviranje ili druga veština, gotovo sve što možete da poželite nalazi se u bogatoj ponudi kurseva Akademije Oxford.

U ponudi Akademije Oxford nalaze se profesionalni kursevi nege i lepote koji sa sobom nose časove teorije i praktični deo direktno na lokacijama na kojima se svaka od tehnika primenjuje. Tako ako se odlučite za profesionalno šminkanje, na kursu ćete za tri meseca steći neophodna znanja i veštine potrebne za primenu svih traženih tehnika - od šminke za fotografisanje do venčanja i nastupa.

Kurs podrazumeva teoriju i praksu, a detalje pohađanja nastave možete da dogovorite sa svojim mentorima. Sav materijal za teorijsku nastavu obezbeđuje Akademija Oxford i uračunat je u cenu kursa.
 
U ponudi od oko 50 kurseva možete da se odlučite i za vrlo popularne kurseve za manikir, pedikir i nadogradnju noktiju.
 
Ovi kursevi sastoje se iz teorijskog i praktičnog dela, sa polaganjem završnog testa i dobijanjem validnog sertifikata koji je priznat u Srbiji i van njenih granica. Ova obuka omogućiće vam da se zaposlite kao profesionalac ili da otvorite sopstveni salon i pružate najkvalitetnije usluge svojim mušterijama.
 
Sve nove tehnike nadogradnje kose naučićete na kursu za ovu vrlo traženu veštinu. Sa iskusnim profesionalcima iz ove oblasti imaćete mogućnost grupne i individualne nastave, u skladu sa svojim potrebama i organizacijom vremena, dok se praksa obavlja u salonima sa kojima Akademija Oxford dugo sarađuje.
 
Ukoliko niste znali, mnogi tretmani lica sada privlače mušterije koje žele da zadrže mladolik izgled. Zato je u ponudi Akademije Oxford kurs za BB Glow tretman lica koji donosi osveženje i izgled kao da ste se dobro naspavali. Fokus ovog kursa je na praktičnom delu, koju će svaki polaznik imati u kozmetičkim salonima i gde će se upoznati sa svim detaljima tehnike. Kurs može da se pohađa individualno, u paru ili grupno, uz obavezno prisustvo tokom upisa.
 
Kineska tehnika masaže Yumeiho poznata je godinama unazad, ali i dalje ima ogroman potencijal razvoja. Polaznici takođe imaju mogućnost pohađanja kursa na više načina - bitno je prijaviti se na vreme i pohađati praksu koju drže obučeni, iskusni instruktori masaže. Bitan je takođe i teoriijski deo kako bi polaznik u potpunosti savladao ovu obuku.
U ponudi Akademije Oxford je još na desetine kurseva koji mogu da donesu odličan profit. Na vama je samo da pogledate zvaničnu ponudu na sajtu i prijavite se u skladu sa uputstvima.
 
U Novom Sadu prijave su otvorene u poslovnici na Trgu Marije Trandafil 14, na brojeve telefona: 021/30-08-121 i 069/10-30-584, kao i na mejl novisad@akademijaoxford.com.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".