FOTO: Ovako izgleda nova zgrada Studentskog kulturnog centra u Novom Sadu

Izgradnja Studentskog kulturnog centra u Novom Sadu je završena, a nova zgrada je predstavljena danas.
U objektu površine oko 3.500 kvadratnih metara biće smeštena multifunkcionalna koncertna sala sa 200 mesta za sedenje i 1.000 mesta za publiku koja će koncerte pratiti stojeći, izložbena galerija, kao i deo namenjen studentskim organizacijama.
Ovo je prvi objekat izgrađen u Novom Sadu koji je u potpunosti namenjen ovoj oblasti nakon izgradnje Srpskog narodnog pozorišta 1981. godine.
Za nekoliko nedelja biće pokrenuta i procedura za izgradnju studentskog restorana, koji će se prostirati na gotovo 4.000 kvadratnih metara.
 
 
Građevinski radovi na izgradnji novog objekta Studentskog kulturnog centra u Novom Sadu završeni su pre ugovorenog roka.
 
 
U narednih nekoliko nedelja očekuje se uređenje trotoara, a do kraja novembra biće završeni radovi na opremanju, objekat će već u januaru dobiti upotrebnu dozvolu.
 
Pokrajinska vlada preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine u potpunosti je finansirala ovaj projekat sa 764,4 miliona dinara.
Objekat je izgrađen na mestu na kom se nalazila mala menza u Kampusu Univerziteta u Novom Sadu, nedaleko od Đačkog igrališta.
  • Петар НС

    09.11.2023 13:00
    Зашто се 70% покрајинског буџета троши на Нови Сад, када у Новом Саду живи 15% становништва покрајине? Нек само Нови Сад и Београд живе а остали како се снађу.
  • Misko

    09.11.2023 09:26
    A da li je realno da i ovo kritikujemo?
    Da li ne bolja od prethodne? Cekaj, prethodna nije postojala…
    Znaci sad ima, a pre nije bilo.
    Nemojmo ljudi tako, pa nasa deca ce tu ici na predstave, koncerte, nasa deca ce tu svirati i praviti predstave. Nece to niko kuci odneti, stajace tu, punice se…
  • ku3a

    09.11.2023 08:40
    Šta će ovo pored "kineske četvrti"? Ono tamo je odlično koncipirano i sve grupisano na jednom mestu. Ovo ovde je totalni promašaj, kao da je palo s Marsa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti