Hrana i piće o trošku preduzeća

Pojedina novosadska preduzeća, uprkos krizi, troše pare na koktele i razne svečanosti.
Pojedina novosadska preduzeća, uprkos krizi, troše pare na koktele i razne svečanosti.

Tako je "Tržnica" nedavno organizovala proslavu povodom otvaranja rashladne hale tog preduzeća, a Gradsko saobraćajno preduzeće koktel povodom nabavke autobusa.

Direktor "Tržnice", Dušan Bajić, odbio je da za "Novosti" kaže koliko je novca tim povodom potrošeno. Portparolka Gradskog saobraćajnog, Snežana Jaković, izjavila je, pak, da su za koktel potrošili samo 10.300 dinara, želeći da obeleže to što su kroz tri uspešne investicije obnovili vozni park s 26 vozila.

U Gradskoj kući kažu da je svima jasno poručeno da se zbog ekonomske krize novac maksimalno štedi. Dodaju da sva javna preduzeća sama plaćaju svečanosti, te da će za svako kršenje okvira dogovorenih pravila morati da se opravdaju.

  • Lala1

    14.12.2011 10:18
    Sasvim normalno...
    Sasvim je normalno da preduzeca ili firme koje dobro, solidno posluju s'vremena na vreme organizuju male svecanosti povodom nekog vaznog dogadjaja itd.
    Tako se radi svuda u svetu.

    Nazalost, mnogi gradjani su zbog vise decenijske krize u srbiji vremenom zaboravili sta je to ,,normalan zivot''.

  • Seljak

    13.12.2011 21:51
    Svi su oni isti!
    Svi su oni isti, alavi, neskromni, bahati i puni sebe, a sa tuđim parama!
  • novosadjanin

    13.12.2011 21:24
    doktori im vadili

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti