Rešen problem s jaknama s Koncerta godine

Nekoliko posetilaca Koncerta godine koji su ostali bez svojih jakni dobili su ih nazad, a nekima kojima su ukradene biće isplaćen novac u odnosu na njihovu subjektivnu procenu koliko su vredele.

Nekoliko posetilaca Koncerta godine koji su ostali bez svojih jakni dobili su ih nazad, a nekima kojima su ukradene biće isplaćen novac u odnosu na njihovu subjektivnu procenu koliko su vredele.

Promoter Koncerta godine Obrad Boba Škrbić kaže za Radio 021 da je većina jakni vraćena vlasnicima još u nedelju i da se još jedna devojka javila u ponedeljak.

"Javilo se šest osoba sa kojima je uspostavljen lični kontakt i uz izvinjenje je na obostrano zadovoljstvo postignut dogovor oko nadoknade materijalne vrednosti jakni i kaputa koji su nestali. Niko nije imao broj garderobe, ali je sa svima dogovarano na reč pa su sada svi problemi brzo rešeni. Nekoliko jakni je ostalo i na Spensu i jedan mladić je došao po dogovoru po svoju, nakon što ju je detaljno opisao", kaže Škrbić.

Podsetimo, nekoliko posetilaca Koncerta godine, u pokušaju da sa tribina dođu do partera, palo je na garderobu i porušilo čiviluke na kojima su visile jakne posetilaca. Pošto je bilo nemoguće povezati brojeve mnogi su na reč uzeli jaknu, a ispostavilo se kasnije neko i tuđu. Novosađanka Duška B. koja nam se požalila da joj je nestala jakna je kazala da je problem nastao zbog toga što su ljudi zaduženi za garderobu pustili posetioce koncerta da sami traže svoje stvari, što je zapravo omogućilo nekima da uzmu šta hoće.

Ovogodišnji Koncert godine okupio je rekordnih 7.000 posetilaca i po mnogima bio jedan od najboljih do sada. Najveću pažnju publike privukla je svirka šabačkih "Goblina".

  • lolisha

    13.12.2011 08:26
    1000 DM Punk
    @panker iz 90ih: "PRAVI PANKERI SU BILI GOSPODA" hahahahah, ma jeste da... od Garude do Time-a je bio trag kesa i smrada, potrosenih tabli lekova i "prijatnih mirisa", nikog nisam zvao gospodine... kod Anisa i Denija, Ljubaga, u studenjaku, ma navedi sta hoces - isto sve gospoda, zickaju za pivo haha... al' najsmesnije mi je kako si odma zapenio da pricas klinacke fore o anarhiji i borbi protiv sistema, a vidim, bas ste uticali na ove mladje :D Keyboard warrior, bacio se u ozbilju. Inace, nisam nigde rekao da sam se JA oblacio kao panker, jer upravo govorim da je to najmanje bitno, ali ovim mladima ocigledno jeste. I ako si se klonio cobana i sogora, mora da si sam otpadao uvek negde u cosku i borio sa sistemom, jel? Svuda ih ima, ali svuda ima i takvih "ozbiljnih" poput tebe :D I? kad cemo da protestvujemo? T'idi...
  • 13.12.2011 08:08
    za jucerasnjeg pankera-cobana
    obezbedjenje sluzi da 'obezbedjuju',pruze pomoc i sl. a ne da se kurche i lece komplexe nad devojcicama-neprofesionalno su se ponasali!Razumem ja da to nisu doktori nauka vec balvani,ali minimum kulture i ljubaznosti je ako nista drugo-ljudski!
    biti panker i kulturan,ne mislim da je nespojivo-naprotiv!
    naravno,uvek je bilo i bice cobana kao sto si ti koji su pisali u gace i kenjali na usta i nazivali to pankom-nemam nista protiv,tvoje je pravo da smislis sebi izgovor...
    koncert je bio super,drago mi je da se vratio,jedino mi se cini nije bilo 'stranaca' bendova iz ex yu?
    e da i ovi lopovi za sankom nisu vracali kusur od 20-50 dinara a sipali su 1/2 pica-to je isto sramota!
    pohvale za Bobu!
  • cookta

    13.12.2011 06:12
    -
    Katastrofalno ozvucenje, prevelika guzva. Ovo nije koncert od 2 sati, nego dogadjaj koji traje vise od 8 sati! Ne bi smelo toliko karte prodati! Uopste nije bezbedno! Uredu da ima jos izlaza, ali ne daj boze da dodje jednom do neke situacije da nastaje panika!
    Uzeli su upaljace na ulazu, a baklju ne?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti