Novosađani, šta ako vam zbog štrajka poštara računi ne stignu na vreme? Evo šta kažu u "Informatici"

Rok za plaćanje računa JKP "Informatika" je 28. u mesecu. Opcija pomeranja roka za plaćanje računa zbog štrajka poštara biće razmotrena, ukoliko za tim bude bilo potrebe.
Novosađani, šta ako vam zbog štrajka poštara računi ne stignu na vreme? Evo šta kažu u "Informatici"
Foto: 021.rs
Iz ovog preduzeća navode da su sve račune za oktobar dostavili nadležnom preduzeću radi distribucije.
 
Novosađani koji zbog aktuelnog štrajka radnika "Pošte Srbije" ovog meseca nisu dobili račune za komunalno-stambene usluge "Informatike", navode za 021.rs da su zabrinuti da bi mogla da im bude obračunata kamata. 
Portal 021.rs ranije ove nedelje poslao je upit "Informatici" da li će biti dozvoljeno građanima da zbog kašnjenja računa iste plate bez kamate ili da li će biti produžen rok za otplatu. 
 
Iz ovog preduzeća su potom poslali saopštenje u kom se navodi da će se takva mogućnost razmotriti ukoliko bude bilo potrebe.
Dodaju da se informacije o računu mogu dobiti pozivanjem kontakt centra 0800 222 021 ili uvidom na sajtu Informatike, u delu "moji računi".
 
Podsećaju da korisnici račune mogu preuzeti i lično u bilo kojoj poslovnici JKP "Informatika" Novi Sad.
 
"Takođe, pozivamo korisnike da se, ukoliko do sada nisu, registruju za elektronsku dostavu i plaćanje računa i u tom slučaju će račune svakog meseca dobijati putem mejla. Registrovani korisnik može svoje račune da preuzme i plati bez odlaska u platnu instituciju, bez čekanja u redu ili čekanja dostave računa na kućnu adresu", ističu oni.
 
Iz "Informatike" dodaju da korisnici koji žele da izmire račun za komunalno-stambene usluge mogu to da urade na njihovim blagajnim mestima.
"Naglašavamo da ćemo kao preduzeće, ukoliko bude bilo potrebe za tim, preduzeti sve potrebne mere da građani ni na koji način ne budu oštećeni", ističu oni.

Portal 021.rs nominovan je za najbolji informativni sajt u regionu. Za 021.rs možete da glasate na OVOM LINKU.
  • Steva

    29.11.2023 16:43
    Ukinuti informatiku
    Napraviti aplikaciju za online plaćanja svih računa koji se dostave na e-mail i prepoloviti radnike pošte koji su razmaženi , šta mi penzosi da kažemo !
  • Dak

    18.11.2023 13:05
    Eee racuni
    Sta reci citam ovo i neverujem svi pricaju kako je lepo zivi se najbolje i najaci smo u svetu svuda sve poskupelo 300 posto plate nikakve za 12 sati rada na klupama ljudi spavaju idu ulicom pricaju sami sa sobom niko se ne smeje........a vi o racunima eeee
  • Didi

    18.11.2023 08:00
    računi i pisma
    U centru još nema računa a i čekam izveštaj lekara specijaliste iz Kamenice još od kraja oktobra.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".