Klinika za otorinolaringologiju i hirurgiju glave preseljena u Bolnicu na Mišeluku

Bolnički deo Klinike za otorinolaringologiju i hirurgiju glave i vrata Kliničkog centra Vojvodine preseljen je u Bolnicu na Mišeluku.
Klinika za otorinolaringologiju i hirurgiju glave preseljena u Bolnicu na Mišeluku
Foto: 021.rs
Dežurna ambulanta za hitne slučajeve u toj bolnici prima pacijente po uobičajenom protokolu, od 14h radnim danima, odnosno 24h tokom vikenda, uz uput lekara iz nadležnog Doma zdravlja ili Opšte bolnice.

Ambulantni rad Klinike ostaje nepromenjen u Poliklinici KCV-a prema uobičajenom rasporedu.

Posete pacijentima su zabranjene.
 
Informacije o stanju bolesnika mogu se dobiti svakog radnog dana od 13 do 14 časova na brojeve telefona - Laringološki odsek 021/484-3157 i Odsek za otologiju 021/484-3321.

Teme

KCV
  • Dusan

    19.11.2023 22:54
    Ja sam zbog dugogodisnjih prehlada dobio kuglicu u vratu uputili me na maxilofas umesto na orl ,i isprepadali me,ct ovo ono,privatno odradim uz vrata cista ,i operacija al ne u ns,nego u vrbas,nije strasno sl da sam cekao u ns ko zna sta bi bilo
  • Nena

    18.11.2023 09:23
    Ne kritikujte unapred. Bila sam upućena na dopler krvnih sudova početkom meseca. Sestre i tehničari ne stariji od 30 godina, lete, ljubazni, predusetljivi. Doktori prilikom pregleda imaju kraj sebe mlade lekare koji su verovatno na specijalizaciji, pa detaljno strpljivo pokazuje na čega treba obratiti pažnju, kako raditi.. A potom i mlađi lekar vrši pregled. I što je važno, nema gužve, nema preko reda, parkin mesta koliko želiš... Moje iskustvo, sve pohvale
  • Idiot

    17.11.2023 15:39
    da
    A gradska bolnica, nista...ma mi smo idioti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".