FOTO, VIDEO: Paori odblokirali kružni tok kod Rafinerije, bez zatvaranja Kaćke petlje

Poljoprivrednici koji su u Novom Sadu traktorima blokirali kružni tok kod Rafinerije (skretanje za Šangaj) završili su sa blokadama oko 13.30 časova.
FOTO, VIDEO: Paori odblokirali kružni tok kod Rafinerije, bez zatvaranja Kaćke petlje
Foto: 021.rs
Ovaj kružni tok bio je blokiran od oko 11 časova i na svakih pola sata su na kratko propuštali vozila da prođu.
 
 

Iako je ranije najavljeno da će od 14 časova deo poljoprivrednika, kao i prethodnih dana, blokirati ulaze i izlaze na auto-put kod Kaćke petlje, to se ipak neće desiti.

Ovo je radikalizacija protesta, koja se ujedno odvijala i na drugim mestima u Vojvodini.
 
 
Inače, organizatori ovih protesta čekaju da vide da li će premijerka Ana Brnabić danas doći u Kisač na pregovore, mada su izgledi za to neznatni.
 
Oni očekuju da im premijerka i njeni saradnici na tom sastanku na samom početku tačno predoče usmeni i pismeni plan implementacije uređenja tržišta, kao i da im se ispuni zahtev da će dizel moći da kupuju na svim pumpama bez akciza sa PDV-om.
 
 
Ukoliko se ne ispune ovi osnovni uslovi, protesti će se nastaviti i još više radikalizovati.
 
Za sada nema informacija da će neko iz Beograda dolaziti u Kisač.
  • R49

    21.11.2023 17:36
    Težak zadatak
    Bojim se da nema dovoljno traktora koji će da urazume hordu lopina.
  • Milan

    21.11.2023 00:26
    Slaba organizacija
    Moraju se organizovati malo bolje i svi zajedno traktorima za Beograd ali da se blokira autoput e to je blokada ! Ovako blokiraju i ometaju ljude koji su im podrška i razumeju ih !!!
  • Gavril

    20.11.2023 17:05
    Poljoprivrednik na barikadama poručuje da oni nemaju šta da razgovaraju sa predsednikom države jer to nije u njegovoj nadležnosti. "Ako bude imao neko ordenje da nam dodeli neka dođe, inače nema šta da traži od nas". Čekamo premijerku, Sinišu Malog i ministarku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".