O budžetu Vojvodine 27. decembra

Koordinator vladajuće koalicije u Skupštini Vojvodine Dragoslav Petrović izjavio je da će se predlog budžeta za iduću godinu pred pokrajinskim parlamentom naći 27. decembra, odnosno nedelju dana kasnije nego što je bilo planirano.

Koordinator vladajuće koalicije u Skupštini Vojvodine Dragoslav Petrović izjavio je da će se predlog budžeta za iduću godinu pred pokrajinskim parlamentom naći 27. decembra, odnosno nedelju dana kasnije nego što je bilo planirano.

Petrović je za Mađar so (Magyar Szo) rekao da je "teško" odgovoriti na pitanje o tome kakve će promene biti sadržane u novom budžetu, kao i koliko će iznositi novi vojvođanski budžet. Objasnio je da to zavisi i od rasprave o republičkom budžetu, zbog čega je rasprava o pokrajinskom sa 21. pomerena na 27. decembar.

Pokrajinski sekretar za finansije Jovica Đukić ranije je najavio da će budžet Vojvodine biti manji u odnosu na 2011. godinu.

  • 14.12.2011 15:00
    Ajd vi malo o budjetu, i to kako izvuci nas novac iz Srbije

    onda malo o Ustavu, i to o drzavnom, te o Vojvodjanskom
    to su vrlo vazni elementi, jer kada se regulise i novaca u Vojvodini bit ce vise
  • mile V

    14.12.2011 11:34
    budjet
    Na osnovu čega vi pravite predlog kad niste završili fin.konstrukciju iz2011 god.Kako ćete uraditi završni račun.Prenošenjem dubize iz predhodne godine i mazanjem naših očiju vi samo pokušavate da sakrijete svu vašu prljavštinu.Neče moći.
  • TT

    14.12.2011 11:01
    di su naši novci
    gde su 8 milijardi iz 2011. god u fondu za kap.investicije i gde su 67 milijardi od Ustava 2006 ?
    Pokrajinska Administracijo, pošto vlast nikakva nisi, vaša obaveza je da obezbedite novac koji nam fali, da pronađete način da ga donesu iz beograda. Za to ste izabrani, i iskreno niste se pokazali dosad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti