Negovateljica uzela stan udovici?

Novosađanka Marika Gajinov tvrdi da je žrtva prevare negovateljice njenog pokojnog supruga, koja je svom pacijentu umesto papira za prijem u bolnicu podmetnula kupoprodajni ugovor za stan.
Novosađanka Marika Gajinov tvrdi da je žrtva prevare negovateljice njenog pokojnog supruga, koja je svom pacijentu umesto papira za prijem u bolnicu podmetnula kupoprodajni ugovor za stan.

Nakon toga, sudski spor se vodio osam godina i rezultirao je time što je ova žena u utorak iseljena iz porodičnog stana. Ona kaže da je borba za imovinu počela još za života njenog supruga, ali da u Katastru nisu mogli da povrate stan jer je negovateljica imala kupoprodajni ugovor.

Njen muž Milorad je nakon toga pokrenuo sudski postupak kako bi povratio stan, ali je nakon godinu dana umro, a sud je nakon dugog procesa ipak zaključio da stan treba da pripadne negovateljici.

Sudski izvršitelji su u utorak obili bravu i ušli u stan kako bi se nova vlasnica uselila, a Marika se privremeno smestila kod svoje sestre.

  • 14.12.2011 19:40
    Ne da je povezana sa kojekakvim organima, nego joj to nije prvi stan koji je na prevaru otela...
  • Adice

    14.12.2011 13:37
    Kakva država !!!
    Oteto-prokleto !!! Oduvek bilo !
  • ns

    14.12.2011 12:36
    i šta sad, pojeo vuk magarca. gde su razne NGO, ljudska prava, suzbijači prevara, isterivači pravde!!?!??! ugovor je ništavan ako nije overen u sudu i to u 9 primeraka, izgleda da je dotična dušebrižnica dobrano povezana sa organima koji bi trebali a ne reaguju!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti