Bezimeni novosadski bend traži kuma

Novosadski bend koji predvodi Duca Aradski, čija je pesma "Divan dan" prošle godine oduševila mnoge, traži od Novosađana da mu pomognu i smisle ime benda.
Novosadski bend koji predvodi Duca Aradski, čija je pesma "Divan dan" prošle godine oduševila mnoge, traži od Novosađana da mu pomognu i smisle ime benda.

Pesma "Divan dan" je inače prošle godine bila u finalu izbora za HIT godine Radija 021.

Nakon velikog uspeha prvog singla, Duca je okupio odličnu ekipu novosadskih muzičara sa kojom je počeo da radi na albumu. Tri pesme su završene i spremni su da stanu pred publiku. Bend još uvek nema naziv, a Duca je odlučio da pita svoje sugrađane za predlog. Za tri finalna predloga je obezbedio i nagrade, a vaše ideje možete ostaviti na zvaničnom fan pejdžu ovog sastava.

Aradski će sutra posle 11h odlučiti koji će predlozi biti nagrađeni u "Preposlepodnevnom programu" na Radiju 021.

Svoju prvu svirku su zakazali u nedelju 18. decembra u Radio kafeu. Ulaz je slobodan. (Jovan Stojanović)

  • stich2leeloo

    16.12.2011 22:53
    Ogledala
  • RK

    16.12.2011 17:52
    Moj predlog: NO NAME
  • 16.12.2011 12:28
    SLANINARI!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti