Oboren sajt predsednika Skupštine Vojvodine

Internet prezentaciju predsednika Skupštine Vojvodine Šandora Egerešija danas su oborili hakeri potpisani kao Bezbednosna mreža Kosova (Kosova Network Security), saopštila je pres služba Skupštine Vojvodine.
Internet prezentaciju predsednika Skupštine Vojvodine Šandora Egerešija danas su oborili hakeri potpisani kao Bezbednosna mreža Kosova (Kosova Network Security), saopštila je pres služba Skupštine Vojvodine.

Kako se navodi, slučaj je prijavljen Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije, Odeljenju za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, a internet prezentacija predsednika Skupštine Vojvodine biće osposobljena u što kraćem roku.

Na sajtu je poruka na engleskom: "Ponosni što smo Iliri, Kosovska bezbednosna mreža se vratila. Mi smo Iliri, mi mrzimo robove, ubijamo sve Srbe, hoćete rat s nama ponovo, vi robovi ruski, Iliri su bili naši preci, mi smo etnički Albanci, ne zaboravljamo našu tradiciju, kao ni večne neprijatelje. Vreme je da se vratite u Rusiju".

Internet strana predsednika Skupštine Vojvodine (http://www.predsednikskupstine-apv.rs) bila je 3. oktobra i meta napada albanskih hakera, potpisanih kao "Crveni i crni hakeri" (Red and Black Hackers).

Oni su tada ostavili svoj grb sa mapom Kosova, a ispod grba ostavljena je poruka: "Mislite da kontrolišete ovaj domen, ali ja ne mislim tako".

  • mile

    16.12.2011 05:41
    a sta nasi rade
  • Ljuska bez kikirikija

    15.12.2011 21:24
    E sad je red da se odmore od ovog soka! DO MAJA recimo! Al plata svaki mesec naravno!
    Inace toliko rade da se vesti azuriraju samo kad treba slike Egeresija da se nakace! To je sve sto radi slika se
  • ja

    15.12.2011 18:31
    Strašno,
    šta ćemo sad,blokirana rad celu Pokrajina.Nadam se da je bar isporuka tompusa za predsednika Egerešija u redu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti