GSP ne može da registruje autobuse zbog štrajka policije

Gradsko saobraćajno preduzeće je saopštilo da zbog štrajka policije ne može da registruje 11 autobusa i da je zbog toga dovedeno u pitanje redovno organizovanje javnog prevoza u gradu.

Gradsko saobraćajno preduzeće je saopštilo da zbog štrajka policije ne može da registruje 11 autobusa i da je zbog toga dovedeno u pitanje redovno organizovanje javnog prevoza u gradu.

Za drugih 11 autobusa registracija ističe 22. decembra, a ukoliko ne uspeju da ih registruju do tog datuma, navode da će to dodatno otežati prevoz putnika.

GSP apeluje na radnike Policijske uprave da pokažu razumevanje i omoguće registraciju autobusa da ne bi došlo do restrikcija u polascima.
Zaposleni u JGSP daće sve od sebe organizuju prevoz tako da putnici što manje osete nastali problem, navodi se u saopštenju.

  • Сремац

    17.12.2011 12:07
    ВЕНТИЛ ЗА ГЛУПОСТИ
    Као стручњак за ову врсту популације која свој гнев због других личних проблема исказују анонимно преко оваквих коментара,могу истаћи следеће:
    1. Нормални коментари као Пецин.Мајин и Тибериусови су оцењени - НЕГАТИВНО.Зашто?Зато што је то истина.
    2. Нормални коментари као што је Б,Мрва и Дј су оцењени - ПОЗИТИВНО.Зашто? Зато што је и то истина.
    ДАКЛЕ,ИМА ДВЕ ИСТИНЕ.
  • Milan II

    17.12.2011 07:24
    Ono što treba da rade, to ne rade. Po njima kradje ispod 15000 RSD i nisu kradje. Administrativne poslove (pasoši, l.karte, saobraćajne i vozačke dozvole) ne daju nikome drugom, a sami ne umeju. Ministar im se, umesto svojim poslom, bavi visokom državnom politikom.
    Lopovi , prevaranti i bahati vozači uživaju nekažnjeno u ovoj tzv. državi.
    NE TREBA NAM TAKVA POLICIJA !!!
  • puf1

    16.12.2011 23:50
    ko strajkuje ?
    Strajkuju ovi na salterima ali zato oni krajputasi sto naplacuju kazne rade sve u sesnaest !?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti