Poliklinika "Cardios": Mesto sa najboljim novosadskim pedijatrima

Poliklinika "Cardios" nedavno je svoja vrata otvorila Novosađanima u novom, još savremenijem prostoru u Ulici Mikole Kočiša 4.

Sa još boljim uslovima za lečenje pacijenata, "Cardios" je zadržao svoju odličnu reputaciju i odnos prema svakome ko potraži pomoć - naročito najmlađi pacijenti.

Zato je odeljenje pedijatrije Poliklinike "Cardios" mesto gde roditelji, bake i deke, cela porodica imaju poverenje u izvrsne pedijatre.

Ceo Novi Sad zna za neverovatnu toplinu i pažnju s kojom rade dva naša cenjena pedijatra, dr Slobodan i dr Tatjana Maričić.

U Poliklinici "Cardios" svakodnevno leče najmlađe pacijente, daju savete roditeljima i pristupaju svakom pitanju uz puno razumevanja i pažnje.
 
 
U Poliklinici "Cardios" možete da obavite pedijatrijski ili sistematski pregled mališana, pregled pluća, alergološka testiranja, ali i gastroenterološki i kardiološki pregled za dete.
 
Pedijatrijski pregledi namenjeni su zdravoj i bolesnoj deci i obuhvataju opštu ocenu zdravstvenog stanja deteta, praćenje njegovog razvoja, skrininge i savetovanje u slučaju potrebe. Pedijatri će uz razgovora sa roditeljima dobiti dodatne, vrlo bitne informacije za donošenje najbolje odluke u interesu zdravlja mališana.
 
Za razliku od redovne pedijatrije, sistematski pregled se razlikuje u zavisnosti od uzrasta deteta i podrazumeva niz pregleda - poput merenja telesne težine, pregleda svih čula, stanja kičmenog stuba i mnogo toga još.
 
Traženi pregled kod dr Slobodana Maričića, dr Tatjane Maričić i drugih vrsnih lekara možete da zakažete telefonskim putem ili slanjem mejla putem kontakt stranice na zvaničnom sajtu Poliklinike "Cardios". Doktori su vam na raspolaganju šest dana u nedelji.
 
Lekar specijalista Dr Slobodan Maričić ima bogato radno iskustvo. Rad u pedijatriji ga, kako kaže, najviše ispunjava i neguje iskren, topao odnos prema svakom detetu koje uđe u ordinaciju.
 
 
Dr Tatjana Maričić je lekar specijalista s iskustvom u radu sa decom svih uzrasta.
 
 
Kako kaže, svako dete ima pravo da se leči po najboljim uslovima i s punom pažnjom i strpljenjem.
Takvi uslovi rada neguju se na Poliklinici "Cardios" i razlog su zašto je ova poliklinika jedna od najcenjenijih privatnih zdravstvenih ustanova u Novom Sadu, a čiji tim čine najbolji novosadski lekari.
 
Upoznajte se sa celim timom "Cardiosa" OVDE i zakažite željeni pregled već danas.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti