Veći deo Novog Sada bez grejanja zbog nestanka struje, uskoro stabilizacija

Veći deo Novog Sada nema grejanje zbog prekida u napajanju strujom.
Veći deo Novog Sada bez grejanja zbog nestanka struje, uskoro stabilizacija
Foto: Pixabay
Kako kažu u Novosadskoj toplani, zbog nestanka struje došlo je do poremećaja u isporuci toplotne energije za objekte priključene na sistem daljinskog grejanja, na konzumnim područjima toplana "Istok", "Sever" i "Jug".
"Normalizacija u isporuci toplotne enerije za grejanje i pripremu tople potrošne vode korisnicima usluga Novosadske toplane sa navedenih konzumnih područja se očekuje u ranim popodnevnim časovima", kažu u Novosadskoj toplani.
Inače, zbog nestanka struje na oko 15 minuta došlo je i do prekida u radu Fabrike vode, zbog čega deo Novog Sada nije imao ni vode. Dok su se iz "Vodovoda i kanalizacije" oglasili u vezi sa ovom havarijom, iz "Elektrodistribucije Novi Sad" još nije bilo saopštenja.
 
  • Pera

    07.12.2023 13:45
    Rasulo u elektrodistribuciji
    Zaista je neprihvatljivo da pola Novog Sada ostane pola sata bez struje i da niko iz Elektrodistribucije ne pošalje nikakvo obaveštenje.
    Jasno je kakvi su problemi da se vodovod i toplana podignu posle potpunog prekida napajanja, ali oni su bar obavestili narod.
    U elektrodistribuciji je potpuno rasulo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".