FOTO: Otvoren restoran Đokovića u Novom Sadu

Sinoć je u ulici Novosadskog sajma otvoren kafe-restoran Novak.
Sinoć je u ulici Novosadskog sajma otvoren kafe-restoran Novak.

Ovo je drugi po redu kafić i restoran koji nosi ime najboljeg tenisera na svetu, Novaka Đokovića, a u vlasništvu je upravo Noleta i njegove porodice.

U ambijentu moderno uređenog lokala, zvanice su dočekivali Dijana i Srđan Đoković, majka i otac proslavljenog sportiste. Oko lokala se okupio veliki broj građana, u nadi da će bar na trenutak videti Novaka, ali je on zbog obaveza izostao.

U novosadskom restoranu "Novak" biće slična ponuda na meniju kao što je bio slučaj i u Beogradu.

Na ovom mestu Novosađani mogu da vide jedan od trofeja koje je Novak Đoković osvojio na putu do trona.

  • Pera

    20.12.2011 19:41
    Nole
    Svaka cast Nol. Moze da radi sta hoce ali mislim da bi nam vise legla neka fabrika reketa sa imenom Nole ili sl. kafica ima dovoljno i bez ovog. da se nesto radi.Opet kazem njegovo je svaka cast ali... samo razmisljam.
  • Deda

    18.12.2011 23:16
    Dobro je što će sada svi novokomponovani želeti da budu vidjeni u ovom novom restoranu pa će osloboditi ostale kafiće svog prisustva...
  • semtex

    18.12.2011 22:56
    ?
    Mosh misliti,jos jedno nakindjureno i "brandirano" sr**je za okupljanje novokomponovane malograndjastine u palanci novosadskoj...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti