FOTO, VIDEO: Gradonačelnik uz muziku Garavog sokaka otvorio ekspozituru banke u Veterniku

Gradonačelnik Milan Đurić i frontmen benda Garavi Sokak Bane Krstić, otvorili su ekspozituru "Poštanske štedionice" u Veterniku.
FOTO, VIDEO: Gradonačelnik uz muziku Garavog sokaka otvorio ekspozituru banke u Veterniku
Foto: 021.rs
Svečanosti je osim rukovodstva ove banke prisustvovalo i dvadesetak penzionera koje je doveo lokalni odbor Srpske napredne stranke, koji nisu ni skrivali svoje oznake na odeći.
 
Oni su takođe starijim sugrađanima objašnjavali šta treba da rade i kada da tapšu, a na kraju su dobili i da jedu, jer je posluženo pečeno meso i sokovi.
 
Ovo nesvakidašnje otvaranje objekta jedne banke u prigradskom naselju je više nego očigledno bilo organizovano u cilju aktuelne predizborne kampanje, pri čemu ni medijima nije dozvoljeno postavljanje pitanja, nego samo snimanje.
 
Da je u pitanju kampanja videlo se i po tome što je gradonačelnik Milan Đurić okupljenima ponavljao da su ispunili obećanje. 
Kako je rečeno prilikom otvaranja, ovo je nastavak ulaganja "Poštanske štedionice" u širenje mreže ekspozitura u Srbiji.
 
 
Gradonačelnik je u kratkom prigodnom govoru zahvalio banci što je otvorila ekspozituru, koja će imati i 24 sata dostupan bankomat, čime će se ispuniti želja stanovnika ovog prigradskog naselja, posebno penzionera da imaju gde da primaju penzije.
On je takođe podsetio na niz ulaganja u ovo prigradsko naselje u proteklom periodu, od gradnje vodovodne i kanalizacione mreže do asfaltiranja puteva, pa sve do gradnje vrtića.
 
 
Prisutni sugrađani su potom pažnju posvetili unutrašnjosti banke i jelu. Bane Krstić je izveo pesmu o Poštanskoj štedionici, ali i nekoliko hitova sastava koji predvodi. 
  • RV

    14.12.2023 14:37
    Koja je to braon komedija!
  • комшиница

    13.12.2023 22:13
    Матор човек, шест банки, на чега је спао, да стоји на сокаку да пева, коме, за шта? Боже сачувај, ако се већ понижава да полтронише власти зар мора баш тако ниско да падне?
  • Zumba

    13.12.2023 15:50
    Bane u Budisavi otvorio mesnu zajednicu ali od postinog bankomata nista kazu malo sigurnih glasova imate....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti