Otvoren konkurs za policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, za Novi Sad otvoreno 42 mesta

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis 1.100 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici.
Otvoren konkurs za policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, za Novi Sad otvoreno 42 mesta
Foto: 021.rs

Za područje Novog Sada traži se 20 kandidata za radno mesto policajca, 20 za saobraćajce i dva za granične policajce. 

Prijave se podnose policijskoj stanici u mestu prebivališta kandidata, do 29. decembra. Obrazac za prijavu se može dobiti u matičnoj stanici ili preuzeti sa internet adrese www.copo.edu.rs.

Prilikom podnošenja prijave kandidat se obavezno izjašnjava za koje se radno mesto prijavljuje.
 
Polaznik koji uspešno završi osnovnu policijsku obuku dobija uverenje i stiče mogućnost zasnivanja radnog odnosa, uz obavezu da najmanje pet godina ostane na radnom mestu u MUP-u ili da nadoknadi troškove stručnog osposobljavanja. 
  • Niko

    20.03.2024 14:46
    E
    Nije problem od policije,kao i sto Riba ne smrdi od repa nego.od.glave.Toliko ..Dok god bude se pisalo,pljuvali po uniformi dal policiji,vojsci i ne uvede se vojni rok i zakon da se kažnjava i postuje.uniforma bit ce tako na.žalost.Vratiti zakon poštovati uniforme,a ne tatini mamin i sinovi kojima nitko nista ne sme i ne moze jer odmah bude znas ko sam ko mi otac majka na žalost,a dok Riba smrdi od glave tako ce biti.
  • Minja

    14.12.2023 10:56
    Hapsite narkomane i"navijace"
    Sve vise policije, a nikad vise kriminala. I to sto je dodatno tragicno bas i u toj Kamenici ?!?? "Valja" se po ulici, pljackaju i obijaju se kuce i "navija"... i bas to mesto Kamenica je u haosu.
    I svi sve znaju..., a policija cuti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti