Dunavska dobija Pasaž starih zanata

Zapušteni pasaž u Dunavskoj tri, narednog meseca bi trebalo da poprimi novi izgled, kako bi mogao da primi prve zanatlije i vremenom postane "Pasaš starih zanata".
Zapušteni pasaž u Dunavskoj tri, narednog meseca bi trebalo da poprimi novi izgled, kako bi mogao da primi prve zanatlije i vremenom postane "Pasaš starih zanata".

U "Poslovnom prostoru" kažu za "Blic" da za sada nije poznato koliko će tačno lokala biti otvoreno, jer će to zavisiti od potreba zanatlija. U ovom gradskom preduzeću dodaju da će uređenjem ovog pasaža, biti otvoren još jedan prolaz sa Trga republike, odnosno Riblje pijace, u Dunavsku ulicu.

Trenutno je jedini u ovoj ulici koji je zatvoren za prolaznike, a u njemu se godinama nalaze magacini koje koriste prodavci iz okolnih prodavnica u drugim pasažima. Radovi su počeli pražnjenjem tri magacina i procena je da će biti potrebno oko mesec dana za uređenje, ukoliko vremenske prilike dozvole izvođenje građevinskih radova.

  • jana

    19.12.2011 18:20
    Starih zanata...Hoće li biti i "najstarijeg"???
  • 19.12.2011 15:20
    Ovo najavljuju šesti put... ko da je kilometar autoputa :D
  • D.

    19.12.2011 14:22
    Izmisliste rupu na saksiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti