ANKETA: Mirović ili Zobenica - ko je sledeći pokrajinski premijer?

Srpska napredna stranka ubedljivo je pobedila na pokrajinskim izborima u Vojvodini.
ANKETA: Mirović ili Zobenica - ko je sledeći pokrajinski premijer?
Foto: 021.rs
Zajedno sa partnerima iz Saveza vojvođanskih Mađara moći će da formiraju vlast, dok će saradnju sa Socijalističkom partijom Srbije nastaviti ukoliko to žele. 
 
Osim toga, i Ruska stranka se vodi kao "naprednjačka manjinska lista", pa je za očekivati da će ih uključiti u vlast.
Postavlja se pitanje ko će biti pokrajinski premijer. Igor Mirović je u ovoj predizbornoj kampanji bio marginalizovan, a primetno je njegovo ćutanje i nakon izbora.
 
Nasuprot tome, dosadašnji potpredsednik Skupštine Vojvodine Damir Zobenica važi za nekoga ko je bliži struji Miloša Vučevića u SNS, te se već duže vreme priča o tome da je njemu namenjena Vojvodina.
U anketi nam recite šta vi mislite - ko je sledeći premijer pokrajinske vlade, a u komentarima obrazložite svoj stav.

Anketa

Ko će biti sledeći pokrajinski premijer?

  • Limanac

    09.01.2024 21:27
    Damir Zobenica je čovek od reči, pošten, nema nijednu aferu iza sebe. Takođe, predstavlja profil mladog, modernog političara kojem je korupcija totalno strana.
  • Gojko

    24.12.2023 18:13
    P.
    Ja se kladim na Sijaka ili Kruzevic jedino oni imaju snagu i znanje ako Mirovic ne bude izbor SNS.
  • Nemanja Micić

    21.12.2023 17:29
    Izbor jednostavan
    Nema Zobenica kapacitet. Limitirane sposobnosti. Partijski vojnik - da. Nešto više - nikako! Neka se drži vrata do vrata i pritisaka na članstvo. Mirović je klasa i gospodin. Treba da ostane premijer.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".