Traže se izvođači radova na uređenju garaže kod Banovine: Za vredan posao rok devet meseci

Radovi na parternom uređenju okoline Banovine, iznad buduće podzemne garaže, trajaće najviše devet meseci i počeće čim se odaberu izvođači.
Traže se izvođači radova na uređenju garaže kod Banovine: Za vredan posao rok devet meseci
Foto: 021.rs

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije putem tendera traži firme za izgradnju, a posao je procenjen na nešto više od 207 miliona dinara bez PDV.

Prostor koji će biti uređen je na uglu Žarka Zrenjanina, Vladike Platona i Jovana Đorđevića i obuhvata nekih 10.500 kvadrata.

Kako je 021.rs ranije najavio, biće postavljen novi urbani mobilijar, česme, klupe, korpe za otpatke, javno i dekorativno osvetljenje, parkirališta za bicikle.

Prostor će biti hortikulturno uređen.

Kako se vidi u obimnoj odkumentaciji, gradski urbanisti planiraju nabavku specifične, ali već zastupljene vrste mobilijara i to one koju proizvodi firma "Korali" iz Kraljeva. U dokumentaciji se navodi tačan tip korpi ili klupa koje se traže, odnosno minimum zahteva koje je potrebno ispuniti.
 
Na lokaciji će biti postavljena i mermerna česma, zaštitni stubići, taktilne staze, instaliran zalivni sistem i kolski ulaz za pešake, sa čeličnim limom i staklenim panelima.
 
Kako će izgledati prostor oko kompleksa Banovine, iznad podzemne garaže prethodno je 021.rs otkrio na osnovu tehničke dokumentacije parternog uređenja.
 
 
Tender je otvoren 13. decembra, a rok za slanje ponuda je 5. januar.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".