FOTO: Deda Mraz se spustio s krova Dečije bolnice i doneo zbrinutoj deci paketiće

Novosadska stanica Gorske službe spasavanja, zadužena za bezbednost i zbrinjavanje povređenih i izgubljenih na teritoriji Fruške gore, drugu godinu zaredom delila je paketiće u Dečijoj bolnici.
Kako bi obradovali mališane i ulepšali im predstojeće novogodišnje praznike, pripadnici GSS-a su opremu i akcije na Fruškoj gori zamenili kostimima Deda Mraza i druženjem sa najmlađima.

Koristeći svoje veštine i znanje u vertikalnim uslovima, jedan Deda Mraz se, noseći poklone, spustio sa krova bolnice do dece. U humanitarnoj akciji učestvovalo je 15 gorskih spasilaca stanice Novi Sad.

"Posle uspešne prošlogodišnje akcije deljenja poklona i odlične saradnje sa upravom Dečje bolnice, sa velikim zadovoljstvom smo nastavili u istom duhu. Spasioci Gorske službe spasavanja su volonteri koji svoj poziv i dužnost da pomognu svima kojima je to potrebno shvataju veoma ozbiljno. Setili smo se naših najmlađih sugrađana koji će zimske praznike provesti u bolnici, umesto u svojim domovima i želeli smo da ih na jedinstven način obradujemo i makar na trenutak skrenemo pažnju sa njihove svakodnevnice", rekao je Miloš Milenković, jedan od učesnika ove akcije i član GSS.
 
 
Akciju su podržale društveno odgovorne kompanije.
 
"Gorska služba spasavanja Srbije i svi članovi stanice Novi Sad se zahvaljuju ljudima velikog srca", dodao je Milenković.
  • Ненад

    24.12.2023 08:43
    Bravo majstori!
    Da vam se dobrota vrati hiljadu puta!
  • Srdjan

    21.12.2023 22:23
    Konačno jedna lepa vest u sektaškomafijaškoj državi
  • NS

    21.12.2023 18:29
    Lecite duse malih pacijenata, bravo ,svaka Vam cast za ideju i delo:))))))))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti