Studenti iz Novog Sada se pridružuju protestu: Marš do Železničke stanice, vozom za Beograd

Studenti iz Novog Sada pridružiće se protestima ispred Republičke izborne komisije u Beogradu.

Oni će u ponedeljak, 25. decembra, marširati do Železničke stanice, nakon čega će vozom otići u Beograd.

Kako poručuju, u planu je okupljanje u 9 časova kod spomenika Njegošu u Kampusu, odakle će mirno marširati do Železničke stanice u Novom Sadu.
 
Plan je da vozom odu u Beograd gde će pružiti podršku beogradskim studentima u blokadi dve tačke u Beogradu.
Kako je najavljeno, za početak će blokade trajati od 12 do 18 časova, ali iz bezbednosnih razloga još nije poznato koje su to dve lokacije u pitanju.
 
Inače, ove blokade će uslediti ukoliko Ministarstvo uprave i lokalne samouprave do ponedeljka do 12 časova ne odgovori na zahtev učesnika protesta da se otvore birački spiskovi. 

Komentari 33

  • Lala

    25.12.2023 14:14
    živeli naši studenti
    Naša mladost i pamet su jedino svetlo u ovom sivilu u mraku u kojem živimo otkako se dočepala vlasti ova nesrećna sns partija. Zato dragi naši studenti pamet u glavu i nemojte dozvoliti da vas budale pobede.
  • ZUTI BOT

    25.12.2023 10:51
    Studenti...
    veciti,bolje knjige u ruke,nego da mlatite praznu slamu,zarad zute lopovske bande!!!!!
  • Jelena

    25.12.2023 07:40
    Bravo!
    Bravo! Upornost i solidarnost. Nadam se da ćete se izboriti da obezbedite svojoj deci bolju državu od ove koju smo mi vama dali. Tu je i deo nas penzionera da vam pomažemo. Moramo se izboriti da institucije rade svoj posao. Ne treba nam jedan gazda, hoćemo demokratiju. Mali smo narod moramo se izmiriti, edukovati narod. Svi mi volimo ovu našu Srbiju pa ma za koga glasali i koje god vere i nacionalnosti bili. Dosta nam je floskule "zavadi pa vladaj".
    Bravo mladi, bravo studenti, vratiste nam veru u bolju budućnost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti