Na Najlon po polovnu robu sada po asfaltu

Veliki plato na Najlon pijaci na kojem se prodavala polovna roba je asflatiran, a ove nedelje će biti obeležena i prodajna mesta.

Veliki plato na Najlon pijaci na kojem se prodavala polovna roba je asflatiran, a ove nedelje će biti obeležena i prodajna mesta.

Direktor Tržnice Dušan Bajić kaže da je površina pod asfaltom sada veća za 3.200 kvadrata i da prodavci više neće morati da stoje u blatu.

Tražnja za polovnom robom na Najlonu postala je izuzetno popularna u poslednje tri godine, tačnije od početka ekonomske krize i svakog meseca na Najlonu je sve više kupaca, a od skora prodavci izlažu i petkom. Najtraženija je markirana roba koja dolazi iz inostranstva, a koja se prodaje po bagatelnim cenama.

  • seki

    20.12.2011 19:28
    Samo vi dobro naplatite to mesto za stand!
  • Viktor

    20.12.2011 18:33
    Ljudi koji prodaju polovnu robu na zemlji, nemaju hleba da jedu a kamoli da placaju namet Tržnici. U decembru mesecu smo se setili da im betoniramo prostor za prodaju robe sa zemlje... gadi mi se!
  • Tiberius

    20.12.2011 11:12
    mogli ste koje drvo da posadite

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti