Zbog štrajka policije "Čistoća" bez 8 vozila

JKP "Čistoća", zbog štrajka policije, nije u mogućnosti da registruje svoja vozila kojima ističe registracija 29. decembra.

JKP "Čistoća", zbog štrajka policije, nije u mogućnosti da registruje svoja vozila kojima ističe registracija 29. decembra.

 

U tom periodu ističu saobraćajne dozvole za dva traktora zimske službe, za dva kamiona za odnošenje smeća, kao i za četiri putnička vozila za nabavku i kontrolu.

"To znači da će posao morati da se obavlja u smanjenom obimu, jer je vozni park "Čistoće" svakodnevno maksimalno angažovan, a sa osam vozila manje, svakako će biti otežan. Nadamo se da će se situacija promeniti i da ćemo ipak vozila moći u roku da registrujemo, kako bi svoj posao obavljali punim kapacitetima", izjavio je direktor "Čistoće" Dalibor Novaković.

  • radnik

    25.12.2011 13:38
    Gradska cistoca
    Posto zbog strajka plavih drugova ne mogu da registruju vozila, trebali bi sve smece koje pokupe sa preostalim vozilima da istovare ispred policijskih stanica. Pa kad policajci strajkuju zbog plata, neka strajkuju i zbog smrada...I jos nesto, kada neko drugi strajkuje, tada drugovi u plavom dodju sa sve batinama, i udri po narodu...uh kako bi im delio otkaze, lelee
  • jana

    21.12.2011 07:10
    E, zato su ovi iz Čistoće larmali noćas po Limanu, čisteći suvo lišće iz unutarblokovskih prostora, npr. iza zgrade u Ulici narodnog fronta 61-63...i to od 02:10 do 02:50...dok pošten svet spava...Deca su se razbudila i urlala po celom bloku, ljudi su popalili svetla po stanovima...a momci, valjda koriste "još uvek registrovano vozilo", pa jedan kontejner utovare lišća, pa popuše po jednu, pa kontejner u kamion, pa opet utovare kontejner, pa popuše po jednu, pa kontejner u kamion...dina organizacija...htedoh da zovem Komunalnu policiju, baš da vidim hoće li "brat na brata udariti"...spavali nismo...
  • 20.12.2011 23:15
    Ocistite Novo Naselje
    Novo Naselje je svakako zapusteno cak ima i nekoliko deponija tako da u vec zapustenom delu grada nece biti vecih oscilacija. I dalje ce biti prljavo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti