Doček u pojedinim sremskim gradovima

Pripreme za novogodišnju noć u većini sremskih gradova uveliko traju. Sem ukrašavanja trgova i ulica u nekoliko sremskih mesta već su potpisani ugovori sa estradnim zvezdama o nastupima na gradskim trgovima u novogodišnjoj noći.
Pripreme za novogodišnju noć u većini sremskih gradova uveliko traju. Sem ukrašavanja trgova i ulica u nekoliko sremskih mesta već su potpisani ugovori sa estradnim zvezdama o nastupima na gradskim trgovima u novogodišnjoj noći.

Tako je Ruma potpisala ugovor sa Dadom Topićem koji će u najluđoj noći u godini zabavljati Rumljane i sve goste na gradskom trgu, piše "Danas". Kao predgrupa će nastupiti neko od rumskih bendova, a posle ponoći biće upriličen vatromet. Od polovine decembra pa do 15. januara centar Rume postaje Božićna ulica: centar grada biće pretvoren u zimski grad bajki u koji će se ulaziti kroz dve kule. Na trgu će se organizovati predstave i kreativne radionice, a u Božićnoj ulici će biti mesta i za više desetina štandova i novogodišnjih tezgi sa kulinarskim specijalitetima, pićima, ukrasima, knjigama.

Stara Pazova je potpisala ugovor sa grupom "Riblja čorba" uz čije hitove će biti ispraćena ova i dočekana naredna godina. "Uvek dovodimo najbolje izvođače i uvek imamo goste iz čitavog Srema i Vojvodine. Tako će biti i ovoga puta", poručio je predsednik opštine Stara Pazova Goran Jović prilikom potpisivanja ugovora sa Borom Đorđevićem.

Ovih dana i centar Sremske Mitrovice dobija praznični izgled za šta će biti izdvojeno 750.000 dinara. Pored toga, Centar za kulturu "Sirmijum-art" je za doček Nove godine na centralnom gradskom trgu potpisao ugovor sa grupom "Atheist rap" koja će zabavljati Mitrovčane tokom novogodišnje noći. Samo nastup ove grupe koštaće 429.000 dinara. Pored poznate novosadske grupe, u centru grada će nastupiti još nekoliko orkestara, a neće izostati ni tradicionalni vatromet u ponoć.

  • 21.12.2011 16:25
    a estradne zveze sve... da ne kazem koje
  • b

    21.12.2011 13:28
    Sve je ovo žešće razbacivanje para koje nemamo. Predizborna kampanja !
  • PP

    21.12.2011 07:33
    TO
    Tako treba. Ako ima Pavlicic imamo i mi. Jeste da nam nista ne daju ali to nam nece smetati da napravimo zurke po celoj planini.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti