Od danas besplatna pravna pomoć za Novosađane

Nevladina organizacija "Pravda za sve", koju predvodi profesor Milorad Bejatović, počeće da radi u četvrtak, nakon osnivačke skupštine koja će biti održana u Plavoj sali Skupštine grada.
Nevladina organizacija "Pravda za sve", koju predvodi profesor Milorad Bejatović, počeće sa radom u četvrtak, nakon osnivačke skupštine koja će biti održana u Plavoj sali Skupštine grada.

Kako za 021 kaže portparol ovog udruženja Nikola Travica, tim stručnjaka ove novoformirane organizacije će besplatno pružati pravnu pomoć Novosađanima koji se sude sa državom.

"Udruženje je osmišljeno nakon što se grupa intelektualaca na čelu sa profesorom Bejatovićem udružila i ovim projektom će zajedničkim snagama pokušati da građanima ponudi besplatnu pravnu pomoć u sporu sa državnim organima", kaže Travica.

Prema njegovim rečima, stručni tim ove organizacije čini desetak vrhunskih pravnika, koji će zajedničkim snagama pristupati rešavanju problema koje im pošalju građani. Travica očekuje da će interesovanje građana za besplatnu pravnu pomoć biti veliko, pa će u skladu sa tim biti i određene mogućnosti rada ovog udruženja. "S obzirom na to da je interes već veliki, što smo mogli da vidimo i po prispelim komentarima na Novosadskom informativnom portalu, pretpostavljamo da će nam nakon zvaničnog osnivanja biti pune ruke posla. Pravde nam manjka u svakom slučaju", zaključuje Travica.

Podsetimo, profesor Bejatović je u žižu javnosti dospeo nakon što je tužio "Parking servis" zbog nelegalno uklonjenog vozila, tražeći milion i po dinara odštete na ime duševnog bola. Novosađani kojima je neophodna besplatna pravna pomoć u sporu sa državom mogu da se jave na e-mail adresu pravdazasvee@gmail.com. (M.Sovilj)

  • 18.08.2015 09:11
    pravni savet u vezi neplacanja kredita
    Moje postovanje gospodine,ime mi je Gordic Ljiljana i neophodan mi je pravni save.
    Naime prosle godine u junu mesecu sam ostala bez posla sa velikom kreditnom obavezom.u dogovoru sa bankom devet meseci sam otplacivala umanjenu ratu racunajuci da cu se u tom periodu zaposliti.Ja sam i dalje nezaposleno lice sa velikom mesecnom ratom od 16000.00 koju nazalost ne mogu da izmirujem.Dug se svaki mesec uvecava a ja nista ne mogu da uradim .U pocetku sam se odazivala na svaki poziv banke bilo licno da odem ili putem telefona medjutim u poslednjih dva meseca se ne javljam zbog pritiska koji su vrsili svaki put kada pozovu ako im ne izmirim dugovanja.
    Molim Vas gospodine pomozite mi savetom sta mi je ciniti,jer ja iz ovog zacaranog kruga ne vidim izlaz.
    Unapred se zahvaljujem.Srdacan pozdrav m
  • zrenjaninac

    08.01.2012 11:19
    Može li neko da mi kaže gde se nalazi kancelarija
  • Decko Iz Provincije

    24.12.2011 01:24
    ...
    Ok je podbarac, ako ti tako kazes onda iz tvojih reci ni ti ne mozes o meni da pricas kad me ne znas . xD
    a ja se sad iskljucujem jer znas kako kazu- kad se svadjas sa budalom ona te dovede na svoj nivo pa te potuce istinski tamo. tako da ja prestajem da se smaram sa tobom. stavio sam ti do znanja da se ne mozes prepirati jer vise nemas argumenata i kraj :)
    poz
    PRAVDA ZA SVE!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti