Dečiji kanal Minimaks i na KDS mreži

Dečiji kablovski kanal "Minimax" postao je deo programske ponude novosadskog kablovskog operatora KDS i tako došao u delove grada u kojima do sada nije bilo moguće praćenja ovog TV programa.

Dečiji kablovski kanal "Minimax" postao je deo programske ponude novosadskog kablovskog operatora KDS i tako došao u delove grada u kojima do sada nije bilo moguće praćenja ovog TV programa.

Minimax je već prisutan u programskim paketima svih većih kablovskih TV operatora u Srbiji, kao sto su: SBB, PTT, Open IPTV - Telekom Srbija i IKOM.

Od sada, roditelji i deca koji su ga čekali i o njemu slušali od drugih će imati priliku da ga gledaju u okviru svojih osnovnih programskih paketa i u kablovskoj mreži operatora KDS.

Minimax je jedan od najpopularnijih dečijih TV programa i brendova u centralnoj i istočnoj Evropi i nudi porodične sadržaje koji su zasnovani na spoju nenasilnih, zabavno - obrazovnih, pre svega animiranih, ali i lutkarsko - igranih programa visokog kvaliteta. Zbog toga je omiljen, posebno među roditeljima.

Podsetimo, KDS je nedavno postao deo fonda "Mid Europa partners" koji je vlasnik i SBB mreže.

  • 23.12.2011 07:16
    @Metropolis
    Svaka cast sto su izbacili ruske kanale, nadam se da ih nikada vise nece ni uvoditi. Pored njihovog ambasadora samo nam trebaju jos i njihovi kanali. Sta je to dobro sto je nama rusija donela? Gasprom koji je kupio NIS za tepsiju ribe?
  • Metropolis

    22.12.2011 19:24
    UZAS!!
    Katastrofa sta su napravili od kds. Ovo je klasican harac i jednoumlje. Ukinuli su nam masu dobrih kanala, a ubacili nove, a ne zna se koji je gori, sve u cilju zaglupljivanja. Sad smo u totalnom jednoumlju. Cnn nisu izbacili, ali su izbacili sva 3 ruska kanala. Mozemo sve to da gledamo, ali naravno uz doplatu. HARAC!!!! KATASTROFA OD KDS!!!!
  • DejanS

    22.12.2011 10:47
    KDS?
    Koliko mi je poznato KDS-a je preuzeo/kupio SBB. Zato i ima sada taj kanal....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti