Štrajkači dozvolili GSP-u da registruje autobuse

Iako su policajci u štrajku najavili da će radikalizovati protest i da neće omogućiti registrovanje komunalnih vozila, GSP je uspeo da registruje svoja 22 autobusa.

Iako su policajci u štrajku najavili da će radikalizovati protest i da neće omogućiti registrovanje komunalnih vozila, GSP je uspeo da registruje svoja 22 autobusa.

Kako nam je potvrdila portparolka ovog preduzeća Snežana Jaković, 11 autobusa je registrovano danas, a 11 još u subotu čime je omogućeno da se gradski autobuski saobraćaj odvija neometano. - Međutim, do Nove godine treba registrovati još 15 autobusa, pa se nadamo da će nam štrajkači ponovo izaći u susret kako ne bi došlo do smanjenja broja polazaka - navodi Jakovićeva.

U Čistoći kažu da za sada nema pomaka u dogovorima sa štrajkačima u vezi sa registracijom njihovih vozila kojima registracija ističe 29. decembra. U pitanju  su dva traktora zimske službe, dva kamiona smećara i četiri automobila za nabavku i kontrolu.

Policija štrajkuje već 11 dana, a za sada se ne nazire mogućnost dogovora između predstavnika sindikata i Ministarstva unutrašnjih poslova.

  • pons

    24.12.2011 17:14
    tablice
    A šta ja da radim,ukrali su mi obe tablice sa vozila i sada mi automobil stoji kao ukras?!
  • verakruz

    23.12.2011 12:31
    napokon
    svi dokazi idu u prilog ideji da administrativne poslove ,dozvole i ostale dokumente traba da predju u opštinske ruke, pa da pustimo policiju da na miru štrajkuje i traži svoja prava.
  • 22.12.2011 19:24
    @Sale Meksiko
    U Meksiku mozda i moze takav sistem suzbijanja korupcije

    ali u Srbiji, sa srbijanskom ili pro-srbijanskom vlasti to je verujte istinska

    NEMOGUCA MISIJA

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti